Top 10 slimme stekkers - Beste slimme stekker

Laatst bijgewerkt: 2 mei 2024

Top 10 slimme stekkers vergelijking

Thuis is de plek waar je wilt ontspannen en tot rust wilt komen en waar je je ook moet kunnen vermaken. Dit kan lastig zijn als je niet de juiste slimme stekker in huis hebt. Deze heb je wel nodig voor een goed balans in huis.

Ons team van woonvoordelig.nl is druk bezig geweest om dit voor onze bezoekers uit te zoeken. We hebben samen met onze deskundigen een slimme stekkers test gedaan en vanuit daar hebben we een top 10 van de beste slimme stekkers kunnen samenstellen.

Bezorgd over je hoge energiekosten?

Slimme stekkers zijn een geweldige manier om geld te gaan besparen op je elektriciteitsrekening. Je kunt ze bedienen vanaf je smartphone, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je iets aan laat staan. En uit ons onderzoek blijkt dat de beste slimme stekker voor Nederlandse gebruikers deze is.

Stop met het verspillen van geld op je energierekening en koop vandaag nog een slimme stekker. Je zult elk jaar honderden euro's kunnen besparen, en het is gemakkelijker dan je denkt. Je hebt alleen deze gids nodig om je te helpen de beste voor jouw behoeften te vinden.

De top 10 slimme stekkers test

Om jou te helpen in jouw zoektocht naar de beste slimme stekker hebben we een top 10 opgesteld van de slimme stekkers die best getest zijn. Wij zijn samen met onze deskundigen gaan kijken naar de beste slimme stekkers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Hierbij kun je denken aan het vergelijken van de vele diverse slimme stekkers maar ook naar het kijken van reviews van andere consumenten. 

  1. veiligheid
  2. slimme stekker
Inhoudsopgave
1

K&L Slimme Stekker

Op zoek naar een manier om je huis slim en beheersbaar te maken? Kijk dan eens naar de K&L Smart Plug! Met dit geweldige product kun je je apparaten verbinden met het internet, zodat je ze overal ter wereld kunt bedienen. Met de SmartLife app of je stem via Google Home of Amazon Alexa kun je apparaten in- en uitschakelen, timers instellen en je energieverbruik beheren. De K&L Smart Plug is perfect voor drukke gezinnen die tijd en geld willen besparen.

2

Silvergear Smart Plug

De Silvergear WiFi Smart Plug is de perfecte manier om geld te besparen op je energierekening. Met de slimme stekker kun je altijd en overal via je smartphone je elektronica op stand-by uitschakelen. Met de gratis Smart Life App kun je alle apparaten bedienen. De smartphone hoeft er niet altijd bij te zijn, de Smart Plug heeft ook een aan/uit-knop voor als de batterij van de smartphone leeg is. De Smart Plug is eenvoudig te bedienen en is alleen voor Nederlandse stekkers vanwege de aardingspen.

3

Slimme Stekker WiFi

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare slimme stekker? Zoek niet verder dan onze Smart Plug WiFi Met Energiemeter 16A 1 stuk! Deze stijlvolle kleine gadget biedt alle functies die je nodig hebt om je leven gemakkelijker te maken, waaronder afstandsbediening met je telefoon en een energiemonitor om je te helpen besparen op je elektriciteitsrekening. Bovendien heb je geen aparte hub nodig - deze slimme stekker werkt met je bestaande WiFi-netwerk thuis.

4

Nooie Smart Plug

Precies wat je nodig hebt om je huis slimmer en efficiënter te maken, Nooie Smart Plugs zijn er! Met een set van vier handig gebundeld is het nog nooit zo eenvoudig geweest om slimme technologie aan je huis toe te voegen Deze innovatieve slimme stekkers veranderen alledaagse apparaten in 'slimme' apparaten, waardoor afstandsbediening rechtstreeks vanaf je telefoon mogelijk is - geen extra hub nodig. Je kunt apparaten op elk moment aan- of uitzetten, aangepaste schema's en tijdfuncties instellen, en de wattagegegevens controleren via hun energiemeterfunctie. Bovendien maakt hun standaard Googl-ondersteuning spraakbesturing mogelijk via Alexa of Google Assistant! Het ontwerp van deze stekkers is strak en modern, passend bij de meeste instellingen zonder al te veel ruimte in te nemen. Ze installeren eenvoudig in enkele minuten en de interface is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Biedt echt gemak om elke omgeving te upgraden met slimme accessoires van Nooie. Plus een extra bonus: doe vandaag nog mee aan de liefdesrevolutie met Nooie! Neem geen genoegen met minder dan het allerbeste als het gaat om je domotica-behoeften-Nooie Smart Plugs hebben alle kracht die je ooit zou willen in één klein pakketje verpakt.

Bekijk ook deze producten:

5

Philips Smart plug

De Philips Hue Smart plug is de perfecte manier om je bestaande verlichting slim te maken. Steek hem gewoon in een stopcontact en sluit er je bestaande verlichting op aan. Vervolgens kun je je verlichting aan- of uitzetten met de Philips Hue app of zelfs met je stem. Daarnaast kun je timers instellen en andere leuke en handige functies creëren als je verbinding maakt met de Philips Hue Bridge. De Philips Hue Smart plug is discreet en compact, met een extra aan/uit-schakelaar aan de bovenkant. Hij is ook voorzien van randaarde (type F), waardoor hij geschikt is voor gebruik in Nederland en veel andere Europese landen.

6

SAMMIT Slimme Stekker

De SAMMIT Smart Plug is de perfecte manier om je huis slim te maken en op afstand te bedienen. Met deze slimme stekker kun je je apparaten van overal aan/uit zetten, een timer instellen en je apparaten automatiseren. Je kunt ook je mobiel gebruiken om je apparaten overal op afstand te bedienen. Deze slimme stekker is een ideaal hulpmiddel tegen inbrekers.

7

Iqonic Slimme Stekker

Als je op zoek bent naar een manier om je huis te automatiseren zonder veel geld uit te geven, dan is de Iqonic Smart Plug een geweldige optie. Met deze Smart Plug Incl. Timer Energiemeter 4 Stuks kun je een lamp op de slimme stekker aansluiten en deze op afstand bedienen met de gratis Smart Life app. Je kunt in de app ook een duidelijk overzicht zien van hoeveel stroom je apparaten per dag en maand gebruiken, en automatische aan/uit programma's voor je lampen maken met de handige timer. De Iqonic smart plugs zijn ook volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa, zodat je je lampen met je stem kunt bedienen als je dat liever doet.

8

Hombli Slimme Stekker

De Hombli smart plug is de perfecte manier om elk elektrisch apparaat in je huis slimmer te maken. Met Wi-Fi connectiviteit kun je de slimme stekker overal bedienen met de gratis Hombli app of via spraakbesturing met Google Assistant en Amazon Alexa. De slimme stekker beschikt ook over een timerfunctie en een energiemeter, zodat je geld kunt besparen op je energierekening terwijl je toch geniet van alle voordelen van een slim huis.

9

SMARTIFY Slimme Stekker

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en betaalbare manier om alle apparaten in je huis slim te maken, kijk dan niet verder dan de Smartify smart plug! Dit kleine apparaat is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en het kan elk niet-slim apparaat met behulp van je smartphone in een slim apparaat veranderen. Bovendien maken de ingebouwde timer en energiemeter het gemakkelijk om geld te besparen op je energierekening.

10

PuroTech Slimme Stekker

Introductie van de PuroTech® Smart Plug Timer Energiemeter - het enige product dat je nodig hebt om het energieverbruik van je huis te regelen en elke omgeving te automatiseren. Met zijn vermogen om naadloos aan te sluiten op elke lamp, kun je gemakkelijk je verlichting op afstand beheren met de gratis Smart Life app. Of je nu je verlichting bedient vanuit je luie stoel of het elektriciteitsverbruik controleert als je niet thuis bent, deze veelzijdige oplossing is net zo eenvoudig als het inpluggen van een lamp. Neem de leiding over elke omgeving met de timerinstelling die automatische planning van lampen mogelijk maakt - waardoor je tijd vrijmaakt om je op het leven zelf te richten! Op vakantie? Met de PuroTech® Smart Plug Timer Energiemeter zit je goed. Stel een slim aan/uit programma in voor digitale kalenders en neem thuis de stress weg van het beheren van je dagelijkse routine. En met compatibiliteit met Alexa en Google Home heb je nog meer flexibiliteit om deze tech-ervaring specifiek op jou af te stemmen Voor energie-savvy individuen die een betaalbare en toch stijlvolle manier willen om hun apparaten aan te passen, is de PuroTech® Smart Plug Timer Energy Meter een absolute must-have.

slimme stekkers reviews

De deskundigen van de slimme stekkers zijn voor ons zeer belangrijk. Zij moeten namelijk onafhankelijk zijn en een duidelijke mening kunnen vormen. Daarom werken we alleen met deskundigen die daadwerkelijk al jaren ervaringen hebben onderzoek dan, in dit geval naar de beste slimme stekkers.

Doordat onze deskundigen jarenlange ervaring hebben zijn we niet bang dat de top 10 niet goed zal zijn. De deskundigen hebben een top 10 slimme stekkers op kunnen stellen die we aan jullie tonen. Aan de hand van deze top 10 wordt het voor jou een stuk gemakkelijker om een goede slimme stekker te vinden.

Veelgestelde vragen over de slimme stekkers top 10

Een goede slimme stekker vinden is leuk maar je wilt uiteraard de best geteste slimme stekker vinden. De best geteste slimme stekker momenteel is K&L Slimme Stekker . Deze staat volkomen terecht bovenaan de lijst. Wat is de beste slimme stekker is dan ook zeker weten K&L Slimme Stekker .
Het kan zijn dat jezelf liever een ander soort slimme stekker hebt. Dan is het goed om even verder in de toplijst te kijken op woonvoordelig.nl. Er staat vast wel 1 van de 10 tussen die voor jou ook ideaal is. Wanneer dit toch niet het geval is, is het goed om online zelf wat onderzoek te verrichten.

Een slimme stekker kopen is uiteraard het uiteindelijke doel dat je hebt. Gelukkig hoeft dit bij ons niet moeilijk te zijn. Je kunt een slimme stekker niet via ons kopen maar wel via één van onze partners. Hierbij kun je denken aan vele verschillende partners waar wij mee samen werken.
Wanneer je bij één van onze partners bestelt weet je zeker dat je een goede slimme stekker krijgt. Wij zorgen er altijd voor dat onze partners zeer betrouwbaar zijn. We proberen altijd een zo’n veilig mogelijk omgeving op voordeligwonen.nl te creëren. Hier zijn onze partners ook een zeer belangrijk onderdeel van.

De slimme stekkers worden niet door ons zelf verzonden. Dit doen onze partners. Hierdoor hebben wij ook geen invloed op bijvoorbeeld de levertijd. Voor dat soort dingen moet je echt bij onze partners zijn. Uiteraard kun je gewoon contact opnemen met één van onze partners om er achter te komen.
Voordat je iets bestelt zal de levertijd van een slimme stekker er bij staan. Voordat je iets bestelt is het altijd goed om hier eerst naar te kijken. Op die manier voorkom je dat je niet weet of de slimme stekker op tijd aan zal komen.

Ons slotwoord over de slimme stekkers test

Wij hebben nog een laatste woord over deze 10 slimme stekkers die als beste getest zijn. Er zijn enkele factoren waar je naar kunt kijken als je een slimme stekker gaat vergelijken. Hierbij kun je denken aan onder andere de reviews van andere consumenten over deze slimme stekker. Door deze te lezen zie je direct de ervaringen van andere gebruikers van deze slimme stekkers.

Deze ervaringen kun je zelf gebruiken om erachter komen of de slimme stekker van goede kwaliteit is. De reviews zijn door onafhankelijke personen geschreven waar niemand invloed heeft. Hierdoor weet je zeker dat het een eerlijke mening is wat je leest. Aan de hand daarvan kan het makkelijker zijn om te bepalen of een slimme stekker een goed idee is.

Conclusie best geteste slimme stekkers

Na het lezen van dit artikel zou je de beste slimme stekker voor jouw behoeften moeten kunnen kiezen. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het kiezen van een product, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de beste beslissing voor jouw huis.

Picture of Laura
Laura

Hallo allemaal, ik ben Laura en ik ben een 42-jarige schrijfster die alles bekijkt wat met wonen en leven te maken heeft. Ik heb een schat aan kennis en ervaring op deze gebieden en deel mijn inzichten graag met anderen. Ik schrijf al meer dan 10 jaar professioneel en sta bekend om mijn boeiende en informatieve stijl. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en verken ik graag nieuwe plaatsen.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een slimme stekker koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 21 sep. 2022