Nieuwe schutting nodig voor in je tuin?

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwe schutting nodig voor in je tuin?

In je tuin wil je graag rustig zitten, het liefst zonder inkijk van buitenaf. Tegenwoordig hoeft een omheining niet meer een onpersoonlijk hekwerk te zijn. Wat allemaal tot de mogelijkheden behoort zal je verbazen, want je kunt helemaal zelf bepalen met wat voor soort schutting jij jouw tuin omheind. Het is belangrijk dat een schutting zijn doel dient: het moet een afbakening zijn van jouw tuin, het moet goed tegen een stootje kunnen en natuurlijk neem je de uitstraling van de schutting ook mee in je beslissing.  Dus zoek je een mooie, stevige én praktische schutting? Grote kans dat je die hier vindt.

Verschillende soorten

Er zijn vele soorten schuttingen en hekken te vinden. Het aanbod is zeer breed. Zo kun je voor een praktische optie gaan, met standaard afmetingen die snel en makkelijk zijn te plaatsen. Een van de meest gekozen schuttingen zijn de houtbeton schuttingen met tuinschermen of Zweeds Rabbat planken. Waan je je liever in een echte, natuurlijke omgeving? Kies dan voor de kant-en-klaar hagen of de natuurlijke matten. Als je meer voelt voor een wat lagere omheining, kijk dan eens naar schapenhekken. Deze geven een wat rauwere uitstraling aan je tuin. Neem snel een kijkje op de website voor meer alternatieven.

Kies zelf jouw tuinhout

Wanneer je kiest voor een houten schutting en ben je er al uit wat tuinhout je gaat kiezen, bestel dan snel en simpel via de website. Je kunt dan ook gelijk alle andere benodigde tools bestellen zoals onderhoudsproducten en hang- en sluitwerk. Informatie over welk materiaal welke producten nodig heeft, lees je daar ook allemaal. Tuinhout biedt veel mogelijkheden: Bouw bijvoorbeeld je eigen schutting met losse planken en palen. Zo heb je zelf invloed om de kosten: als je een wat kleinere uitgave wilt doen, kies dan voor geimpregneerde planken en palen. Heb je een wat groter budget, dan zijn hardhout planken een goed idee. Er zijn nog veel meer houtsoorten, zoals eikenhout en kastanjehout. En wil je de schutting verfraaien en beschermen tegen water, voeg dan ook nog de paalornamenten toe. Als je een keuze hebt gemaakt, dan wordt jouw bestelling vervolgens veilig en snel bij jou thuisbezorgd en kun je direct starten met het plaatsen van de schutting. Geef je deze klus liever uit handen? Geen probleem. De experts helpen graag met de montage.

Krijg hulp van experts

Je wilt graag een mooie, stevige schutting om je tuin plaatsen, maar je weet nog niet zo goed hoe het eruit moet komen te zien? Bezoek dan snel een van de winkels en vraag gratis en vrijblijvend een gesprek aan met een expert. Hij kan met je meedenken over de mogelijkheden en je adviseren over de beste keuze. Hij stelt een offerte voor je op en maakt een afspraak voor de montage. 

Gerelateerd: Kleine tuin tips