Films en TV-programma’s met Luke Evans

Films en TV-programma's met Luke Evans

Luke Evans is een veelzijdige Britse acteur die bekend staat om zijn indrukwekkende acteervaardigheden en charismatische persoonlijkheid. Geboren op 15 april 1979 in Wales, begon Evans zijn carrière op West End in Londen voordat hij de sprong maakte naar het witte doek en het televisiescherm. Zijn krachtige optredens en vermogen om diverse rollen te vertolken hebben hem een favoriet gemaakt bij zowel critici als fans.

luke-evans-12

De beste films en tv-programma’s met Luke Evans in de hoofdrol

Ontdek de veelzijdigheid van Luke Evans op het witte doek en televisiescherm met deze selectie van zijn opvallende films en series.

Beauty and the Beast (2017)

In deze live-action adaptatie van het klassieke sprookje speelt Luke Evans de rol van Gaston, de arrogante en zelfingenomen jager die verliefd is op Belle.

Dracula Untold (2014)

Evans vertolkt Vlad III Tepes, beter bekend als Dracula, in dit donkere verhaal over de oorsprong van de legendarische vampier.

Fast & Furious 6 (2013)

Als Owen Shaw is Luke Evans de meesterbrein achter een reeks gevaarlijke overvallen, waarbij hij tegenover het team van Dominic Toretto komt te staan.

The Alienist (2018-2020)

Deze psychologische thriller-serie volgt de zoektocht naar een seriemoordenaar in het New York van de late 19e eeuw, met Evans als de briljante maar complexe Dr. Laszlo Kreizler.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

In het tweede deel van Peter Jackson’s Hobbit-trilogie speelt Evans de rol van Bard the Bowman, een boogschutter die een cruciale rol speelt in het verhaal rond de draak Smaug.

The Girl on the Train (2016)

Luke Evans is Scott Hipwell, de echtgenoot van een van de hoofdpersonages, in deze psychologische thriller gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Paula Hawkins.

Deze films en series laten zien dat Luke Evans een veelzijdige acteur is die moeiteloos kan schakelen tussen verschillende genres en rollen, van epische avonturen tot duistere psychologische drama’s.

Picture of Mila
Mila

Schrijfster Woonvoordelig.nl

Mila is een creatieve woordkunstenaar met een passie voor het delen van haar kennis en inzichten over wonen. Als schrijfster voor woonvoordelig.nl brengt ze haar unieke perspectief op een frisse en boeiende manier over. Haar schrijfstijl is levendig en informatief, waardoor lezers worden uitgenodigd om nieuwe ideeën op te doen en hun huis te transformeren.

Met een scherp oog voor trends en een liefde voor betaalbaarheid, biedt Mila waardevolle tips en adviezen voor het creëren van een stijlvolle en comfortabele woonomgeving zonder de bank te breken. Haar artikelen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar praktische en budgetvriendelijke oplossingen voor hun huis.

Inhoud

Nieuwe blogs