Films en TV-programma’s met Kevin Costner

Films en TV-programma's met Kevin Costner

Kevin Costner, de iconische Hollywood-ster, heeft generaties betoverd met zijn charme en veelzijdigheid op het grote scherm. Zijn opvallende aanwezigheid en buitengewone acteertalent hebben hem tot een van de meest geliefde en bewonderde acteurs van zijn tijd gemaakt. Van epische avonturen tot ontroerende drama’s, Costner heeft een indrukwekkende reeks rollen vertolkt die zijn status als een van de meest gerespecteerde acteurs van Hollywood benadrukken.

Kevin Costner

De beste films en tv-programma’s met Kevin Costner in de hoofdrol

Ervaar de veelzijdigheid van Kevin Costner, een legende op het scherm. Zijn rollen variëren van de onverschrokken Robin Hood tot de emotioneel beladen vader in “Field of Dreams”. Costner schitterde ook als de charismatische lijfwacht in “The Bodyguard” en als de stoïcijnse rancher in “Yellowstone”. Met zijn iconische aanwezigheid en talent heeft Costner films en series gecreëerd die tijdloos zijn en tot de verbeelding spreken.

Dances with Wolves (1990)

In deze epische westernfilm speelt Kevin Costner de rol van luitenant John J. Dunbar, een Amerikaanse legerofficier die bevriend raakt met de Lakota-stam en hun manier van leven omarmt tijdens de burgeroorlog.

The Bodyguard (1992)

Costner schittert als Frank Farmer, een voormalige geheim agent die wordt ingehuurd als lijfwacht voor een popster, gespeeld door Whitney Houston. De film volgt hun complexe relatie terwijl ze worden geconfronteerd met dreigingen van stalkers.

Field of Dreams (1989)

Hierin vertolkt Costner de rol van Ray Kinsella, een boer die een baseballveld bouwt na een mysterieuze boodschap, waardoor hij de kans krijgt om zijn vader (gespeeld door Dwier Brown) opnieuw te ontmoeten en te verzoenen.

Tin Cup (1996)

In deze komedie speelt Costner de rol van Roy ‘Tin Cup’ McAvoy, een getalenteerde maar grillige golfer die zijn ware potentieel ontdekt tijdens een romantische relatie met een psychologe, gespeeld door Rene Russo.

Yellowstone (2018-heden, TV-serie)

Costner schittert als John Dutton, patriarch van de invloedrijke Dutton-familie die een groot veebedrijf runt in Montana. De serie volgt de conflicten van de familie met rivaliserende groepen en overheidsinstanties.

JFK (1991)

In deze politieke thriller van regisseur Oliver Stone speelt Costner de rol van Jim Garrison, een openbare aanklager die een onderzoek leidt naar de moord op president John F. Kennedy en gelooft dat er sprake is van een complot.

Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

Costner speelt de iconische rol van Robin Hood, een edelman die terugkeert uit de kruistochten om te strijden tegen de tirannie van de sheriff van Nottingham, gespeeld door Alan Rickman.

Kevin Costner heeft met deze diverse rollen zijn veelzijdigheid als acteur laten zien, van epische helden tot complexe karakters in diverse genres.

Picture of Mila
Mila

Schrijfster Woonvoordelig.nl

Mila is een creatieve woordkunstenaar met een passie voor het delen van haar kennis en inzichten over wonen. Als schrijfster voor woonvoordelig.nl brengt ze haar unieke perspectief op een frisse en boeiende manier over. Haar schrijfstijl is levendig en informatief, waardoor lezers worden uitgenodigd om nieuwe ideeën op te doen en hun huis te transformeren.

Met een scherp oog voor trends en een liefde voor betaalbaarheid, biedt Mila waardevolle tips en adviezen voor het creëren van een stijlvolle en comfortabele woonomgeving zonder de bank te breken. Haar artikelen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar praktische en budgetvriendelijke oplossingen voor hun huis.

Inhoud

Nieuwe blogs