De oplossing tegen ongewenste deur-aan-deur verkopers: Stickers die werken!

  • Home
  • Nieuws
  • De oplossing tegen ongewenste deur-aan-deur verkopers: Stickers die werken!

Ben je ook wel eens gestoord tijdens het koken of als de kinderen eindelijk in bed liggen door een deur-aan-deur verkoper? Het kan soms lastig zijn om nee te zeggen en ze af te wimpelen. Gelukkig is er een oplossing: stickers die werken! Met deze stickers kan je aangeven dat je absoluut geen ongewenste verkoop aan de deur wilt of alleen geïnteresseerd bent in de ouderwetse collectebus. Maar werken deze stickers ook echt? En hoelang gaan ze mee? In dit artikel bespreken we de voordelen van deze stickers en hoe ze je kunnen helpen om ongewenste deur-aan-deur verkopers te vermijden.

De onhandige situatie van ongewenste deur-aan-deur verkopers

Niets is zo irritant als gestoord worden door deur-aan-deur verkopers, vooral als je lekker op de bank zit of als de kinderen eindelijk in bed liggen. Vaak komen ze op het meest onhandige moment aan de deur, wanneer je net begonnen bent met koken, bezig bent met werk of als je eindelijk even tot rust wil komen. Veel mensen vinden het lastig om hiermee om te gaan en om nee te zeggen tegen deze opdringerige verkopers. 

Ze zijn beidehand en blijven maar aandringen, waardoor sommigen uiteindelijk toch overgehaald worden om iets te kopen waar ze helemaal geen interesse in hebben. Het is niet alleen vervelend, maar ook een inbreuk op de privacy. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: stickers die werken! Met deze stickers kan je aangeven dat je absoluut geen ongewenste verkoop aan de deur wilt en zo voorkom je dat deze verkopers je lastigvallen.

Stickers als oplossing voor ongewenste verkoop aan de deur

Een sticker tegen colportage is een uitstekende oplossing om ongewenste verkoop aan de deur te vermijden. Er zijn twee soorten stickers: de nee-nee sticker en de ja-nee sticker. De nee-nee sticker geeft aan dat je helemaal geen interesse hebt in colportage en andere vormen van ongevraagde verkoop aan de deur. Met deze sticker geef je een duidelijk signaal af aan verkopers dat je niet gestoord wilt worden. De ja-nee sticker is geschikt voor mensen die wel willen bijdragen aan het goede doel, maar niet geïnteresseerd zijn in andere vormen van colportage. 

Het is een subtiele manier om aan te geven dat je niet gestoord wilt worden voor andere verkopen. Het voordeel van deze stickers is dat ze erg effectief zijn en dat verkopers zich vaak aan de sticker houden. Door deze stickers te gebruiken kan je ongestoord genieten van je vrije tijd zonder gestoord te worden door opdringerige verkopers aan de deur.

Voordelen van stickers en hun effectiviteit tegen deur-aan-deur verkopers

Naast het vermijden van ongewenste verkoop aan de deur hebben stickers nog andere voordelen. Zo zijn deze stickers gemaakt van hoogwaardige polymeer vinyl, een duurzame stof die bestand is tegen felle zon en slecht weer. Dit betekent dat de stickers lang meegaan en dat je ze niet elk jaar opnieuw hoeft aan te schaffen. Bovendien zijn deze stickers erg makkelijk te gebruiken. Je hoeft ze alleen maar op een goed zichtbare plek op je voordeur of brievenbus te plakken en verkopers zullen je deur overslaan. 

Stickers zijn daarnaast ook een milieuvriendelijkere optie dan het gebruik van een bordje met de tekst ‘geen colportage’ of ‘geen verkoop aan de deur’. Het is een subtiele manier om aan te geven dat je niet gestoord wilt worden en het voorkomt dat er onnodig afval wordt geproduceerd. Kortom, stickers tegen ongewenste verkoop aan de deur zijn een effectieve, duurzame en eenvoudige oplossing voor dit probleem.

Lees ook: Voordeur decoratie