Wanneer begint de 2024 Zara sale?

Zara

Als je een fan bent van Zara, kun je profiteren van hun betaalbare kleding en trendy accessoires. De Zara-uitverkoop van 2024 biedt veel voordelen met kortingen tot wel 50%. Lees verder om alles te weten te komen over de Zara sale en hoe je de beste aanbiedingen kunt scoren.

Over Zara

Zara is een Spaanse kledingketen die sinds 1999 ook in Nederland winkels heeft. Je vindt Zara-winkels in verschillende grote steden, waaronder Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam. Ook in België zijn er veel Zara-winkels te vinden.

Zara-uitverkoop 2024

Als je uitkijkt naar de Zara-uitverkoop in 2024, hier zijn de data die je in de gaten moet houden:

 • Voorjaarsuitverkoop: april of mei
 • Zomersale: juni 2024
 • Najaarsuitverkoop: oktober
 • Black Friday: vrijdag 22 november (en de dagen ervoor en erna)
 • Wintersale: december 2024

Zara-uitverkoop 2025

De data voor 2025 zijn vergelijkbaar:

 • Voorjaarsuitverkoop: april of mei
 • Zomersale: juni 2025
 • Najaarsuitverkoop: oktober-november
 • Black Friday: vrijdag 21 november (en de dagen ervoor en erna)
 • Wintersale: december 2025

Houd er rekening mee dat de exacte data voor de zomer- en wintersale kort van tevoren worden bekendgemaakt. Zara houdt deze data graag zo lang mogelijk geheim.

Tips voor succesvolle koopjesjacht

De Zara-uitverkoop biedt kortingen van 20% tot 40%, en soms kunnen deze kortingen oplopen tot wel 80%. Hier zijn enkele tips om je te helpen de beste deals te vinden:

 1. Wees op tijd: Vooral voor de zomersale, wintersale en Black Friday is het belangrijk om op tijd te zijn. Check de Zara-website voor de uitverkoopdata en -tijden, meestal om 20:00 of 21:00 uur ’s avonds. Hoe eerder je begint, hoe beter de kortingen.

 2. Twijfel niet te lang: Als je iets leuks ziet tijdens de Zara sale, koop het dan meteen als het je goed past en je het graag wilt hebben. De uitverkoop duurt maar kort, en het is mogelijk dat het artikel snel uitverkocht raakt.

 3. Korting weerspiegelt populariteit: Items met een lage korting zijn meestal populair, terwijl kledingstukken met hogere kortingen minder goed verkopen. Concentreer je op de items met hoge kortingen voor de beste deals, maar wees voorbereid dat deze misschien sneller uitverkocht zijn.

Aanvullingen bij Zara

De Zara-voorraad wordt ongeveer om de twee weken aangevuld, meestal op maandagen of donderdagen. Als je ’s morgens rond 10:00 uur een winkel bezoekt, is de kans groot dat je de nieuwste collectie tegenkomt. Vraag het personeel naar de beste momenten om nieuwe kleding te ontdekken, aangezien de voorraad in winkels en de webshop kan variëren.