Waarom kiezen voor een plak PVC vloer

Plak PVC vloeren zijn een populaire keuze geworden in woningen en utiliteitsbouw. De vloeren bieden een duurzaam en stijlvol alternatief voor traditionele vloerbedekkingen. Ze zijn de nieuwe vervanger van tapijt en laminaat. De plak PVC vloer van Roobol.com biedt vele voordelen en kan je woning een stuk comfortabeler maken.

Bestand tegen verschillende elementen

De plak PVC vloer bestaat uit verschillende lagen. De eerste laag is een slijtvaste toplaag, gevolgd door een bedrukte decoratieve laag, een zelfklevende PVC laag en tot slot een zelfklevende onderlaag. Door de combinatie van lagen is de vloer sterk en veerkrachtig. Dit zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen vlekken, krassen en slijtage. Bovendien zijn plak PVC vloeren waterbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.  

Combineren met vloerverwarming en vloerkoeling

En wist je dat een plak PVC vloer gecombineerd kan worden met vloerverwarming en vloerkoeling? Natuurlijk kan een klik PVC vloer hier ook mee gecombineerd worden, maar het fijne aan plak PVC is dat de warmte een stuk sneller bij de vloer (en dus bij het oppervlak) is. Je zult dus sneller kunnen genieten van een warme woning. Check wel even de regels wanneer je in een appartement woont.

Super stil

Een groot voordeel van de plak PVC vloer is dat hij heel stil is. Dit komt doordat de vloer geweldige geluiddempende eigenschappen heeft. Doordat de vloer wordt verlijmd, is er geen ruimte meer tussen de vloer en de ondergrond. Hierdoor kan het geluidsniveau met wel 4 decibel verminderd worden!

Gemakkelijk te onderhouden

Naast al deze voordelen hebben de PVC vloeren ook nog het voordeel dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze kunnen eenvoudig schoon gemaakt worden en zijn bestand tegen vlekken. De vloeren hebben een lange levensduur, waardoor het product ook een duurzame en goede investering is voor op lange termijn. 

Kleuren en varianten 

De plak PVC vloeren zijn toepasselijk voor verschillende interieurstijlen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, stijlen en kleuren. Door een breed scala aan keuze biedt de plak PVC vloer veel ontwerpmogelijkheden. Denk aan houtlook, tegel of een moderne betonlook, er is een plak PVC vloer die aan jouw wensen voldoet. Deze vloeren zijn dus een stijlvolle, duurzame en gemakkelijk te onderhouden oplossing voor huishoudelijke en commerciële ruimtes. Dus, ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe vloer? Kijk dan zeker even naar deze plak PVC vloeren!