Valentijnsdag inspiratie? Zoek niet verder!

valentijnsdag inspiratie

Valentijnsdag inspiratie nodig? Dit jaar is Valentijnsdag op maandag 14 februari 2022. Een dag vol romantiek, liefde en rode rozen. Het is de dag van de geliefden. Bloemen, een romantisch diner of zelfs een reisje – geliefden verzinnen van alles op 14 februari om hun partner gelukkig te maken. We vieren de dag al jaren en helpen je graag om inspiratie op te doen voor Valentijnsdag 2022!

Valentijnsdag verrassing

Heeft jouw partner een lievelingsgerecht dat hij of zij elke dag wel zou willen eten? Verras je partner dan met hun lievelingsmaaltijd. Kook het zelf en maak het dan gezellig. Steek wat kaarsen aan, zet wat muziek op of kijk samen naar je favoriete serie. Om het helemaal af te maken kun je het huis versieren met rozenblaadjes, ballonnen in hartvorm en (heel veel) bloemen. Of boek een verrassingstripje naar een hotel in een leuke stad. Denk vooral aan scènes in romantische films, als er één dag in het jaar is waar je een beetje ‘over the top’ kan gaan dan is het Valentijnsdag!

valentijnsdag verrassing diner

Valentijnsdag cadeau inspiratie 

Bij Valentijnsdag horen cadeautjes. Na de feestdagen soms best lastig, je hebt net de kerst achter de rug en moet nu alweer iets leuks gaan bedenken! Voor deze dag kan je denken aan persoonlijke cadeaus of cadeaus met een betekenis. We hebben een paar tips voor een mooi valentijnscadeau voor haar.

Sieraden als cadeau

Ben je nog niet zo lang samen met je partner en wil je een veilig cadeautje geven? Met sieraden zit je vaak wel goed, de keuze is enorm en we geven je graag een beetje inspiratie mee. Je kan bijvoorbeeld een sieraad geven zoals dit armbandje met edelstenen:

valentijnscadeau armbandje

Dit is een leuk stijlvol armbandje met een slotje — (zodat jullie voor altijd aan elkaar verbonden zijn).

Sieraden met betekenis

Als je elkaar goed kent kan je iets met meer betekenis geven, een hartje wordt natuurlijk een beetje cliché voor het vijfde jaar op rij. Als je elkaar goed kent weet je vast elkaars sterrenbeeld wel. Er zijn een heleboel leuke sieraden met deze betekenis. Dit kan je ook leuk combineren met een ring, dan heb je meteen twee cadeaus! Hieronder hebben we een voorbeeld van een sterrenbeeld armbandje en een bijpassende ring.

valentijnscadeau armbandje sterrenbeeld
valentijnscadeau ring hartjes en sterrenbeeld

Heb je geen Valentijn?

Niet getreurd, op Valentijnsdag kun je ook liefde voor iemand anders uitspreken. Je vader of je moeder bijvoorbeeld! Vergeet nooit dat Valentijnsdag een dag van liefde voor iedereen is, niet alleen voor partners. Mocht je voor je moeder ook een leuk sieraad willen, bekijk eens deze gouden armband. Geef elkaar een dikke knuffel en samen kom je 14 februari wel door!

moeder dochter valentijnscadeau

Vier de liefde!

Elkaar verrassen en de ander laten zien dat je om hem of haar geeft houdt jullie liefde fris. Laat je door onze tips inspireren en maak deze Valentijnsdag onvergetelijk.