Op welke manier kun je het beste je schoenen opbergen?

  • Home
  • Nieuws
  • Op welke manier kun je het beste je schoenen opbergen?

Schoenen, we hebben ze allemaal en vaak ook nog meer dan één paar. Waar láten mensen dat? Vooral als je met meerdere mensen in een huis woont, kunnen al die schoenen een behoorlijke chaos veroorzaken. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel leuke manieren op je schoenen op te bergen, wat ook zeker een uitkomst is voor kleinere huizen of kamers! Lees gauw verder en ga aan de slag met alle inspiratie die je op doet met lezen!

Wat voor soorten schoenen organizers heb je?

Er zijn echt heel veel verschillende manieren om je schoenen op te bergen. Een schoenen organizer is een systeem waar je je schoenen in kunt bewaren. Dat kan een schoenen kastje zijn, of een soort schoenen paal. Hierin kun je dan al je pumps in haken, ziet er echt heel leuk en kunstig uit! Maar niet ieder huis is even groot natuurlijk en in een klein huis wil je ook gewoon netjes je schoenen kunnen opbergen. Hier is uiteraard ook aan gedacht, je kunt namelijk van die speciale opberg zakken kopen die je aan een deur kunt hangen. Hierin zitten vakken en in elk vak kun je een paar schoenen doen. Super simpel en netjes weggewerkt. Op die manier hoeven er geen los slingerende schoenen meer in huis te liggen. Ook handig om in elke kinderkamer zo’n opberg systeem aan de deur te hangen. Dan heeft ieder kind alles bij elkaar.

Schoenen stofvrij opbergen

Heb je hele nette of dure schoenen die je graag droog en stofvrij wilt opbergen? Kies dan voor een schoenenkast die je af kunt sluiten, zodat er geen stof bij kan komen. Je kunt ook speciale, doorzichtige schoenendozen kopen en deze mooie schoenen daarin bewaren. Je ziet dan aan de buitenkant welke schoenen erin zitten, dat scheelt weer als je een bepaalde soort schoen moet zoeken. Je kunt ook een schoenenkast kopen waar een dichte la of deur in zit.

Ook je sieraden netjes opbergen

Als je dan toch bezig bent met netjes opbergen, kijk dan ook eens naar je sieraden. Waar heb je dat allemaal liggen? Vaak hebben mensen dit overal door het huis liggen. Er ligt iets in de slaapkamer, iets in de badkamer, maar ook beneden liggen vaak sieraden. Je kunt ook een mooie sieraden organizer kopen, zodat alles netjes bij elkaar ligt opgeborgen. Je hoeft niet meer te zoeken, het blijft mooi en je raakt het niet kwijt. Er zijn veel verschillende soorten, zo heb je juwelen doosjes. Maar je kunt ook een soort standaard kopen waar je bijvoorbeeld al je kettingen aan op kunt hangen. Dit ziet er heel mooi en kunstig uit en is dus direct leuke decoratie in je slaapkamer. En het is ’s morgens makkelijk pakken. Je kijkt naar je outfit en je kiest bijpassende sieraden uit.