Leuke decoratie voor op je kamer

Kamer

Ben jij het interieur van je kamer een beetje zat? Heb je zin om er wat nieuws van te maken, maar heb je geen inspiratie om dat uit te voeren? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben een paar tips om jouw kamer weer een leuk nieuw uiterlijk te geven. Je slaapkamer is tenslotte de kamer in het huis waar je tot rust moet komen, en lekker moet kunnen relaxen! Zo kun je vervolgens bijvoorbeeld even het casino bezoeken op je telefoon, online gokken, een sudoku maken of een interessante serie kijken!

Even toe aan een nieuw uiterlijk voor je slaapkamer, je wordt ‘s ochtends wakker, rekt je rustig uit, blijft nog even in bed genieten en dan is het tijd om op te staan. Je stapt uit bed en komt gelijk met je voeten op een ijskoude vloer terecht. Niet een ideale manier om je dag te starten toch? Een leuk vloerkleed zou dan een goede toevoeging zijn voor op je kamer! Er zijn veel verschillende opties voor vloerkleden, zo heb je langharige vloerkleden, kortharige, iets wat hardere vloerkleden, of van die zachte waar je voeten nog net niet in verdwijnen! Keuze zat dus! Alleen het neerleggen van een vloerkleed kan het uiterlijk van je slaapkamer heel wat veranderen. 

De meeste mensen vinden het ook leuk om speciale foto’s op hun slaapkamer te hebben. Deze foto’s kan je op veel verschillende manieren in je kamer kwijt. Je kan natuurlijk leuke fotolijstjes kopen en deze op je kledingkast, nachtkastje of bureau neerzetten. Mocht je daar misschien geen ruimte voor hebben, of deze al hebben staan en toch nog wat meer foto’s willen toevoegen? Dan kunnen een touwtje en wat knijpers wonderen doen! Het is een leuk idee om een paar foto’s door je kamer heen te spannen, dit kan tegen een muur aan, maar ook door je kamer heen! Bij de laatste optie moet je wel opletten dat je er niet te veel tegenaan gaat lopen als ze door de kamer hangen, dus bedenk een goede plek waar je de foto’s kunt laten zweven! 

Een andere simpele toevoeging zijn leuke lampjes. Lampjes en kaarsjes kunnen voor een leuke sfeer zorgen in je slaapkamer! Deze zijn makkelijk over je kamer te verspreiden en geven toch een extra toevoeging die het extra gezellig maakt in jouw slaapkamer! Let wel op met de kaarsjes dat ze op een plek neergezet worden waar ze niet makkelijk om kunnen vallen of omgestoten worden!

Zo ziet je kamer er weer super gezellig uit en het is de plek om je helemaal op je gemak te voelen. 

Gerelateerd: