Films en tv-programma’s met Sophia Anne Caruso

  • Home
  • Nieuws
  • Films en tv-programma’s met Sophia Anne Caruso

De kans is groot dat je Sophia Anne Caruso kent van de Netflix-serie The School for Good and Evil, maar deze Amerikaanse actrice heeft nog veel meer mooie rollen op haar naam staan. Naast series en films met Sophia Anne Caruso staat ze ook regelmatig in musicals op Broadway. Dit zijn de beste films en series met Sophia Anne Caruso.

De beste films en tv-programma’s met Sophia Anne Caruso in de hoofdrol

Dit zijn Sophia Anne Carusos beste films en tv-programma’s. 

The School of Good and Evil (2022)

Een van de meest populaire films en series van Sophia Anne Caruso is The School of Good and Evil. In deze Netflix-serie speelt de 21-jarige Sophia de rol van Sophie. Haar karakter droomt ervan om aangenomen te worden op de school voor goed en kwaad. 

Haar wereld staat echter op zijn kop als ze zelf aangenomen wordt op de school voor kwaad en haar beste vriendin op de school voor goed. In de film spelen ook andere bekende acteurs zoals Charlize Theron, Kerry Washington en Sofia Wylie.  

Jack of the Red Hearts (2015)

Jack of the Red Hearts is een van de eerste films en series met Sophia Anne Caruso. De film gaat over een tiener genaamd Jacquelyn die uit de problemen en uit de buurt van politie probeert te blijven. De jonge vrouw die het liefst Jack genoemd wordt wil genoeg geld verdienen om haar 11-jarige dochter Coke (Sophia Anne Caruso) uit de pleegzorg te halen. 

Om dit te realiseren gaat ze onder valse voorwendselen aan de slag als inwonende verzorgster van een autistisch meisje. Ondanks dat ze niet de juiste kwalificaties heeft weet ze een bijzondere band op te bouwen met zowel het meisje als haar familie. 

37 (2016)

37 is een film die gaat over de fictieve moord en verkrachting op Kitty Genovese in 1964 in de Verenigde Staten. Tijdens de avond in kwestie waren maar liefst 37 buren getuige van de moord en deden niets om in te grijpen. De film laat zien wat die buren deden voor, tijdens en na het misdrijf. 

Het gaat om mensen die er altijd voor kiezen om zich passief op te stellen. Als een van de 37 getuigen had ingegrepen was deze misdaad nooit gebeurd en was Kitty waarschijnlijk nog in leven. 

Evil (2019 - 2024)

In 2019 speelt Sophia Anne Caruso de rol van Emma in een aflevering van de tv-serie Evil. De serie gaat over een klinisch psycholoog die samen met een priester in opleiding en een simpele arbeider vreemde gebeurtenissen gaat onderzoeken.

Ze krijgen te maken met mensen die bezeten zijn door demonen en andere vreemde zaken. Ze willen weten of er een wetenschappelijke verklaring voor is of dat er toch iets meer is tussen hemel en aarde. Sophia Anne Caruso speelt een rol in de aflevering 7 Swans a Singin’. In deze aflevering doen ze onderzoek naar een kerstliedje dat jonge mensen in hun greep houdt. 

Strangers (2017-2018)

Een van de series en films met Sophia Anne Caruso is Strangers waarin ze de rol van Lily speelt. In Strangers ontmoeten we Isobel een jong meisje die moeite heeft om rond te komen en daarom een van haar slaapkamers verhuurd aan vreemden. 

En dat allemaal terwijl Isobel door een van de moeilijkste periodes in haar leven gaat. Zowel op emotioneel als professioneel vlak is ze zoekende naar wie ze is, en dat allemaal terwijl er elke keer nieuwe vreemden bij haar in huis zijn.