Films en tv-programma’s met Percy Hynes

  • Home
  • Nieuws
  • Films en tv-programma’s met Percy Hynes

Percy Hynes is een acteur uit Canada met een zeer veelzijdige carrière in de film- en televisiewereld. De jonge acteur ken je waarschijnlijk wel van de serie Wednesday en The Gifted. Maar hij heeft in nog veel meer films en tv-series gespeeld. Ontdek de beste films en series met Percy Hynes. 

De beste films en tv-programma’s met Percy Hynes in de hoofdrol

Benieuwd naar de Percy Hynes films en tv-programma’s? Dit zijn de beste films en series waarin Percy Hynes heeft gespeeld. 

Wednesday 2022

In de serie Wednesday die in 2022 werd uitgebracht speelde Percy de rol van Xavier Thorpe. In de Tim Burton serie staat Percy Hynes tegenover Jenna Ortega die de rol van Wednesday Adams speelt. De serie die in 2022 werd uitgebracht op Netflix kreeg voornamelijk goede recensies en werd veelvuldig bekeken door Netflix-abonnees. De serie werd bovendien genomineerd voor twee Golden Globes. 

The Gifted 2017-2019

In de X-men serie The Gifted speelde Percy Hynes de rol van Andy Strucker. Met deze rol liet hij zien dat hij een volwaardig acteur is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij voor deze rol genomineerd werd voor een Young Artist Award in de categorie Best Performance in a TV Series. Helaas won hij niet, maar het is wel een mooie erkenning voor zijn werk. 

Christmas Horror Story 2015

In deze horrorfilm speelde de jonge Percy Hynes de rol van Duncan. Hij is een van de tieners die in de film de ergste kerstavond van hun leven beleven. Dit gebeurt allemaal als ze twee mysterieuze moorden onderzoeken die het jaar ervoor plaatsvonden. Drie van de tieners komen vast te zitten in de kelder waar Molly bezeten raakt na het zien van een geest. Ze probeert Duncan verleiden, maar die wijst haar af. Daarop vermoord Molly Duncan.  

Between 2015 - 2016

Een van de Percy Hynes films en tv-programma’s die je niet mag missen is Between. In deze serie speelt Percy Hunes de rol van Harrison. Harrison woont in een dorp waar een mysterieuze ziekte alle inwoners dood die 22 jaar of ouder zijn. De jongeren moeten zichzelf zien te redden nu de overheid het stadje heeft afgesloten voor de buitenwereld. 

Edge of Winter 2016

In de film Edge of Winter speelt Percy Hynes de rol van Caleb Baker aan de zijde van Tom Holland die de rol van zijn broer Bradley Baker speelt. Samen met hun vader gaan ze naar een afgelegen huis aan een meer. Als de nacht valt worden ze overrompeld door een zware sneeuwstorm. De film gaat over overleven en complexe familierelaties. 

Murdoch Mysteries 2014-2015

Een van de Percy Hynes films en tv-programma’s die goed scoort, is Murdoch Mysteries. In deze serie speelde Percy Hynes de rol van Simon Brooks. De Canadese serie draait om William Murdoch, een detective die met wetenschappelijke methodes misdaden probeert op te lossen. De serie werd voor het eerst uitgezonden in 2008 en loopt tot de dag van vandaag. Percy Hynes had een rol in het achtste seizoen van de serie. 

Cast No Shadow 2014

Als je kijkt naar de films en series met Percy Hynes valt het op dat hij regelmatig kiest voor Drama, zo ook in deze film. Percy Hynes speelt in Cast No Shadow de rol van Jude Traynor. Jude is een lastige tiener die een bijzondere vriendschap sluit met een oudere vrouw in het afgelegen vissersdorp waar hij woont. Hij krijgt hier te maken met duistere familiegeheimen.