We fashion retour beleid: een stappenplan

  • Home
  • Nieuws
  • We fashion retour beleid: een stappenplan

Ben je op zoek naar een eenvoudig stappenplan voor het retourneren van kleding bij WE Fashion? In dit artikel geven we je een overzicht van het retourbeleid van WE Fashion en laten we zien hoe je gemakkelijk en snel een retour kunt regelen.

Stap 1: Retour aanmelden

Het eerste wat je moet doen om een artikel te retourneren bij WE Fashion is het aanmelden van je retour. Dit kun je op twee manieren doen:

– Via je WE-account: Log in op je WE-account op de website van WE Fashion en volg de instructies om je retour aan te melden.

– Met je ordernummer en e-mail: Als je geen account hebt bij WE Fashion, kun je je retour aanmelden door je ordernummer en e-mailadres in te voeren op de retourpagina van de website.

Na het aanmelden van je retour, geef je aan welke artikelen je wilt retourneren en de reden van retourneren, zoals een verkeerde maat of een beschadigd artikel.

Stap 2: Pakket voorbereiden en versturen

Zodra je retour is aangemeld, is het tijd om je pakket voor te bereiden voor verzending. Volg deze stappen:

– Inpakken: Verpak de artikelen die je wilt retourneren stevig in een doos of zak. Zorg ervoor dat alle originele labels en verpakkingen intact zijn.

– Retourlabel: Gebruik het retourlabel dat bij je bestelling is geleverd. Plak dit label duidelijk zichtbaar op de verpakking.

Vervolgens kun je kiezen hoe je het pakket wilt versturen:

– PostNL: Maak gebruik van het bijgeleverde retourlabel en lever je pakket in bij een PostNL-punt. Het retourneren via PostNL is gratis voor WE Fashion-klanten.

– Andere pakketbezorger: Als je liever een andere pakketbezorger gebruikt, stuur je het pakket naar het volgende adres:

  WE Fashion 

  t.a.v. webshop retouren 

  Antwoordnummer 56020 

  3506 VB Utrecht 

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren via een andere pakketbezorger voor eigen rekening zijn.

Stap 3: Terugbetaling

Na het versturen van je retourpakket is het belangrijk om het verzendbewijs goed te bewaren. Zodra WE Fashion je retourpakket heeft ontvangen en verwerkt, wordt de terugbetaling in gang gezet.

Let op: als je artikelen uit meerdere pakketten retourneert, moet je elk pakket afzonderlijk versturen.

Retourneren in de winkel

Als je in de buurt bent van een fysieke WE Fashion-winkel, kun je er ook voor kiezen om je retournering daar af te handelen. Volg deze stappen:

– Aanmelden: Meld je retour aan via de WE Fashion-website voordat je naar de winkel gaat.

– Formulier invullen: Vul het retourformulier in en neem het mee naar de winkel.

Houd er rekening mee dat de terugbetaling pas plaatsvindt nadat je retourpakket is verwerkt in het distributiecentrum van WE Fashion. Je ontvangt dan een ontvangstbewijs in plaats van een verzendbewijs.

Voordelen van online winkelen bij WE Fashion

Het retourbeleid van WE Fashion biedt flexibiliteit en gemak voor klanten. Bovendien heeft online winkelen bij WE Fashion verschillende voordelen:

  1. Groot assortiment: WE Fashion biedt een breed scala aan kledingstukken, van casual tot formele kleding, voor mannen, vrouwen en kinderen.
  2. Gemakkelijk winkelen: Je kunt online winkelen vanuit het comfort van je eigen huis, op elk gewenst moment van de dag.
  3. Productinformatie: Op de website van WE Fashion vind je gedetailleerde informatie over producten, inclusief maatinformatie en klantrecensies.

Het gemak van retourneren bij WE Fashion

Het retourbeleid van WE Fashion maakt het gemakkelijk om artikelen terug te sturen die niet aan je verwachtingen voldoen. Of je nu een verkeerde maat hebt besteld of een artikel wilt retourneren om een andere reden, WE Fashion biedt klanten de mogelijkheid om snel en probleemloos hun aankopen terug te sturen. Hier zijn nog enkele redenen waarom het retourneren bij WE Fashion zo handig is:

– Gratis retourneren via PostNL: Klanten van WE Fashion kunnen gebruikmaken van gratis retourzendingen via PostNL. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt bij het retourneren van je pakket.

– Flexibele retourtermijn: WE Fashion biedt klanten een ruime termijn van 60 dagen om hun retour aan te melden. Na het aanmelden van je retour heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket daadwerkelijk terug te sturen.

– Retourneren in de winkel: Als je liever persoonlijk je retour wilt afhandelen, kun je dit ook doen bij een WE Fashion-winkel. Dit biedt extra flexibiliteit voor klanten die graag direct contact hebben.

Online shoppen bij WE Fashion: een overzicht

Naast het retourbeleid heeft online winkelen bij WE Fashion nog meer voordelen:

– Groot assortiment: WE Fashion biedt een breed scala aan kledingstijlen voor mannen, vrouwen en kinderen. Van trendy casual kleding tot elegante avondkleding, er is voor elk wat wils.

– Gemak en comfort: Met WE Fashion kun je op elk moment van de dag winkelen, waar je ook bent. Geen gedoe met lange rijen in de winkel of beperkte openingstijden.

– Productinformatie: Op de website van WE Fashion vind je gedetailleerde informatie over elk kledingstuk, inclusief maatinformatie en klantrecensies. Dit helpt je bij het maken van weloverwogen aankoopbeslissingen.

Het retourbeleid van WE Fashion maakt het eenvoudig en gemakkelijk om kleding terug te sturen die niet aan je verwachtingen voldoet. Met dit stappenplan kun je snel en probleemloos een retour regelen. Bovendien biedt online winkelen bij WE Fashion diverse voordelen, waaronder een uitgebreid assortiment en het gemak van winkelen vanuit huis. Ben je niet tevreden met je aankoop bij WE Fashion? Geen probleem! Volg deze stappen en regel je retour vandaag nog.

Het retourbeleid van WE Fashion maakt het retourneren van kleding eenvoudig en toegankelijk voor klanten. Met gratis retourzendingen via PostNL en een flexibele retourtermijn van 60 dagen kunnen klanten met vertrouwen winkelen bij WE Fashion, wetende dat ze hun aankoop kunnen retourneren als het niet aan hun verwachtingen voldoet. Daarnaast biedt online winkelen bij WE Fashion het gemak van winkelen vanuit huis en een uitgebreid assortiment van kleding voor het hele gezin. Dus waar wacht je nog op? Ontdek het gemak van online winkelen bij WE Fashion en profiteer van hun klantvriendelijke retourbeleid!