Deze gereedschappen moet iedereen hebben

  • Home
  • Nieuws
  • Deze gereedschappen moet iedereen hebben

Ook al heb je twee linkerhanden alsnog heb je diverse gereedschappen nodig. Elke huiseigenaar voert immers soms bepaalde taken zelf uit in huis. Voorbeelden hiervan zijn onder meer het in elkaar zetten van meubels, het verwijderen van schroeven, et cetera. Wil je weten welke gereedschappen je dan beslist in huis moet hebben? Lees snel verder!

Hamers

Als je kracht wilt genereren met behulp van hefboomwerking heb je beslist hamers nodig. Je kunt hiermee spijkers slaan, maar ze ook uit een oppervlak halen. Met een hamer sloop je bovendien bijvoorbeeld meubels. Eventueel kun je zelfs met een hamer een meubel in elkaar zitten door even op een onderdeel te slaan zodat het goed gaat zitten. Je hebt daarom beslist een hamer in je gereedschapskoffer nodig!

Meetlint

Stel je voor dat je je interieur wilt veranderen. Je moet dan onder andere je woonkamer meten. Dit is ook nodig als je simpelweg een nieuwe kleed of een nieuwe bank wilt plaatsen. Je moet daarom een gereedschapskist kopen waar een meetlint in zit. Zo’n meetlint is meestal drie meter lang, waarmee je gemakkelijk meubels en andere oppervlakken kunt opmeten.

Trapladder

Heb je een keuken met hoge keukenkastjes terwijl je niet al te lang bent? Je moet dan een trapladder kopen, al kun je dit hulpmiddel natuurlijk ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld met zo’n kleine ladder schilderijen en planken ophangen. Ook is een trapje handig als je producten uit een hoge kast wilt halen.

Boor

Als je een meubel zelf elkaar in wilt zetten, heb je vaak niet alleen aan hamers nodig. Je zult bijvoorbeeld ook schroeven erin moeten draaien. Je kunt hiervoor een schroevendraaier gebruiken, maar het is nog beter om een boor te kopen. Hiermee draai je de schroeven sneller in het meubilair, terwijl het ook minder zwaar is. Het is trouwens verstandig om te kiezen voor een draadloze boor, zo heb je geen last van de kabels.

Intrekbaar mes

Je kunt kiezen voor opvouwbare messen, maar er zijn ook nog intrekbare messen die nog wat beter zijn. Dit komt doordat ze veelzijdiger zijn. Het is namelijk mogelijk om het mes in te trekken tot een klein puntje, maar je kunt het mesje ook volledig uitschuiven voor een zwaar project. Daarom raden we je aan om een intrekbaar mes te kopen en in je gereedschapskoffer te plaatsen. Je kunt hiermee zelfs bezorgpakketten gemakkelijk openen!