De mogelijkheden van maatwerk meubels

Bij maatwerk meubels wordt vaak gedacht aan een inloopkast of een keuken op maat. Maar er is veel meer mogelijk. De uitgebreide mogelijkheden van maatwerk in je interieur zorgen ervoor dat elk meubelstuk perfect bij jouw interieur, jouw smaak en jouw wensen past. Wij zetten deze uitgebreide mogelijkheden graag voor je uiteen. 

Deur op maat 

Ben je op zoek naar een opvallende voordeur die past bij de woning? Of wil je graag een mooie binnendeur om bijvoorbeeld de keuken en de woonkamer van elkaar te kunnen scheiden. En kun je bij standaard verkrijgbare deuren niet de perfecte deur vinden? Dan is het een mogelijkheid om een deur op maat te laten maken. Van een stoere houten schuifdeur tot en-suite deuren voor in de woonkamer en van een robuuste houten voordeur tot een moderne deur van glas. De mogelijkheden qua maatwerk deuren zijn eindeloos. 

Kast(en) van je dromen

De kast is één van de meest voorkomende maatwerk meubelstukken. Kasten komen in heel je huis voor. Van een dressoir, een tv-meubel of boekenkast in het woongedeelte tot een inloopkast of een ladekast in de slaapkamer. Maar ook een bureaukast in de werkkamer, een badkamerkast of een speciale kast voor het mooi wegwerken van je wasmachine en droger behoren tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van een maatwerk kast is dat deze precies past bij jouw wensen, op de door jou beoogde plek én bij je interieur. 

Sfeervolle raamdecoratie

Gordijnen, jaloezieën, shutters en multishades: ook qua raamdecoratie heb je de keuze uit veel verschillende soorten. Vaak is kant-en-klare raamdecoratie alleen maar verkrijgbaar in standaard maten. Maar wanneer je bijvoorbeeld zelf een huis gebouwd hebt, is de kans groot dat je niet altijd met standaard maten gewerkt hebt, maar bijvoorbeeld voor hoge ramen of grote raampartijen gekozen hebt. Maar aangezien ook raamdecoratie op maat gemaakt kan worden, is dat tegenwoordig geen enkel probleem. 

Complete keuken op maat

Ben je helemaal blij met je nieuwe woning, maar helemaal niet blij met de keuken? Of krijg je voor je nieuwbouwwoning in de diverse meubelzaken jouw droomkeuken maar niet gevonden? Dan is het wellicht een goed idee om je complete keuken op maat te laten maken. Door te kiezen voor een keuken op maat bepaal je de volledige indeling, de gebruikte materialen en kleuren en de merken van de apparaten helemaal zelf. Wil je heel erg graag een groene keuken? Ga er dan gewoon voor met een keuken op maat. 

Horren op maat

Wil je in de zomermaanden geen last meer hebben van gezoem rond je oren of van prikkende muggen? Dan heb je twee keuzes: of de ramen altijd dichtlaten of horren. We kunnen ons zo voorstellen dat je in de zomer je woning ook lekker wilt luchten, dus de eerste keuze valt al af. Horren zijn verkrijgbaar in standaard maten. Heb je ramen met afwijkende maten? Kies er dan voor om horren op maat te laten maken. 

Meer dan 50 jaar maatwerk bij Hubo

Ben je overtuigd van de voordelen dat maatwerk te bieden heeft? En ben je op zoek naar een echte vakman voor jouw maatwerk meubels? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Bij Hubo werken de echte vakmensen, want de klusdienst van Hubo bestaat niet voor niets al meer dan vijftig jaar.