De drie voordelen van een luxe boxspring

  • Home
  • Nieuws
  • De drie voordelen van een luxe boxspring

Er is een verschil tussen geld uitgeven en een investering maken. Geld uitgeven levert niet zoveel op, een investering verdient zichzelf weer terug. Dit kan op verschillende manieren. Een huis kopen dat stijgt in waarde of zonnepanelen installeren voor duurzame energie en een besparing op de energierekening. Investeer ook in nachtrust met een bed waar je echt goed op zult slapen. Lees alles over bedden op De Suite of lees verder en ontdek wat de drie voordelen zijn van een luxe boxspring.

1. Direct heerlijk slapen

Is het matras te hard? Wacht maar een paar maanden, dan wordt het vanzelf beter. Is het bed te warm in de zomer? Het is bijna herfst, dan voelt het perfect! Er zijn veel excuses waar verkopers mee komen om iets wat krom is recht te praten. Bij een luxe boxspring is dit allemaal niet nodig, je zult direct heerlijk slapen en dit gevoel keert iedere dag weer terug. Het is absoluut waar dat je soms even moet wennen als je van een oud, doorgelegen bed overstapt naar een splinternieuwe boxspring maar je zult vanaf de eerste dag voelen dat er iets ‘klopt’ wat voorheen niet in orde was. Bij een luxe boxspring wordt niet alleen rekening gehouden met de kwaliteit van het product maar vooral ook de voorkeuren van de persoon of personen die op het bed zullen slapen.

2. Lange levensduur

Zijn het kosten of is het een investering? Er is zeker onderscheid te maken. Er zijn bedrijven failliet gegaan omdat ze producten op de markt brachten die gewoon niet konden verslijten. Zonder vervanging droogt de markt op. Fabrikanten van wegwerp producten halen klanten over met lage prijzen voor artikelen die na de wettelijke garantieperiode gewoon ‘op’ zijn. En soms al een stuk eerder maar de garantievoorwaarden zijn zo ingewikkeld dat vervangen goedkoper uitvalt. Als je een luxe boxspring koopt dan mag je een lange levensduur verwachten, de verkoper kan een realistische schatting maken. Een echt goed bed doet nu wellicht even pijn aan de portemonnee maar dat komt later ruimschoots goed. Daarnaast investeer je ook in je lichaam en comfort. Als je jarenlang op een bed slaapt met dezelfde vertrouwde eigenschappen dan wordt je uitgerust wakker. Investeren in een bed is investeren in je welzijn.

3. Cadeau voor jezelf

Er zijn allerlei voordelen van een luxe boxspring die we nog kunnen noemen. Duurzame materialen bijvoorbeeld of opties voor uitbreiding en maatwerk. Toch vinden we dit voordeel ook heel belangrijk; een luxe boxspring is een cadeau voor jezelf en wellicht ook je partner. Er zijn veel manieren om jezelf te verwennen, veel daarvan zijn zeer vergankelijk. Als je ‘s avonds lekker in bed stapt en in de ochtend weer fit opstaat dan krijg je eigenlijk iedere dag een cadeau. En dat heb je vast verdiend. Andere mensen gelukkig maken kan een mens ook veel vreugde geven, jezelf in de watten leggen geeft je nieuwe energie.

Een luxe boxspring kopen bij De Suite begint bij een goed adviesgesprek. Slaap er nachtje over en kies het bed waar je jarenlang heerlijk op slaapt.