Budget inrichting werkplek

Kantoor

Budget inrichting werkplek? Een prachtig kantoor vinden dat binnen je budget past, kan soms een uitdaging zijn. Maar zelfs als je de financiële ruimte al hebt besteed aan de aankoop van je droomplek of de huur ervan, betekent dat niet dat je moet inboeten aan stijl en comfort bij het inrichten ervan. In dit artikel staan 4 tips over hoe je met een beperkt budget je thuiskantoor of buitenshuis kantoor gezellig kunt inrichten.

Hergebruik

Wie zegt dat je altijd nieuwe meubels moet kopen? Kijk eens naar wat je al hebt en denk na over hoe je het kunt hergebruiken. Een likje verf kan wonderen doen voor oude meubelstukken. Met een beetje verbeeldingskracht kun je een uniek en persoonlijk tintje aan je interieur geven zonder dat het veel hoeft te kosten. Kleuren als Bayberry en Coal Black maken een bruin nostalgisch kastje weer helemaal up tot date. Bij open kastjes is het gebruik van een behangetje superleuk! Check voor inspiratie anders eens het Instagram acoount van Eijchenweijz.

Planten

Waarom allemaal dure planten kopen voor op kantoor? Je kunt prima van wat planten thuis wat stekjes maken. Zodat je binnen no-time het kantoor ook gezellig groen hebt. Doe er je voordeel mee.

Kringloop

Breng een bezoek aan kringloopwinkels en vlooienmarkten en je vindt vaak verborgen schatten voor een fractie van de prijs van nieuwe meubels. Of het nu gaat om een vintage fauteuil, een antieke spiegel of een retrolamp, deze plaatsen zijn een waar paradijs voor budgetbewuste decorateurs. Met een beetje geluk en geduld kun je de perfecte aanvulling vinden op je interieur. Vlak ook Marktplaats niet uit. Check alleen even goed op de afstanden: tegenwoordig is de brandstof voor het vervoer steeds duurder.

Gebruik slimme opbergoplossingen

Slimme opbergoplossingen: Een opgeruimd kantoor oogt niet alleen netter, maar ook gezelliger. Investeer in slimme opbergoplossingen, zoals multifunctionele meubels met ingebouwde opbergruimte, manden, dozen en planken. Door je spullen georganiseerd te houden, kun je de ruimte efficiënter benutten en je kantoor een gevoel van rust en orde geven.

Energiezuinig

Warme kleuren, kussentjes en kleden op de vloer. Een interieur kan al snel bijdragen aan een warmer gevoel. Zelfs op zo’n manier dat voor sommige mensen de ruimte al warmer voelt alleen al door de aankleding. Hiermee heb je niet alleen gezelligheid, maar kan de verwarming wellicht ook een graadje lager.

Conclusie: Het beperken van je budget voor de inrichting van je kantoor hoeft geen belemmering te zijn voor het creëren van een gezellige en stijlvolle werkomgeving. Met een beetje creativiteit, slim winkelen en DIY-projecten kun je je kantoor prima betaalbaar inrichten. Bovendien heb je zo ook minder mkb afval.