Top 10 slimme thermostaten - Beste slimme thermostaat

Laatst bijgewerkt: 2 mei 2024

Top 10 slimme thermostaten vergelijking

Thuis is de plek waar je wilt ontspannen en tot rust wilt komen en waar je je ook moet kunnen vermaken. Dit kan lastig zijn als je niet de juiste slimme thermostaat in huis hebt. Deze heb je wel nodig voor een goed balans in huis.

Ons team van woonvoordelig.nl is druk bezig geweest om dit voor onze bezoekers uit te zoeken. We hebben samen met onze deskundigen een slimme thermostaten test gedaan en vanuit daar hebben we een top 10 van de beste slimme thermostaten kunnen samenstellen.

Weet je niet zeker wat de beste slimme thermostaat is voor jouw huis?

Bekijk onze top 10 lijst van de beste slimme thermostaten op de markt. We hebben al het onderzoek voor je gedaan, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je koopt.

Maak je huis comfortabeler en bespaar tegelijkertijd geld met een nieuwe slimme thermostaat. Onze lijst helpt je de beste te vinden voor jouw behoeften.

De top 10 slimme thermostaten test

Om jou te helpen in jouw zoektocht naar de beste slimme thermostaat hebben we een top 10 opgesteld van de slimme thermostaten die best getest zijn. Wij zijn samen met onze deskundigen gaan kijken naar de beste slimme thermostaten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Hierbij kun je denken aan het vergelijken van de vele diverse slimme thermostaten maar ook naar het kijken van reviews van andere consumenten. 

  1. veiligheid
  2. slimme thermostaat
Inhoudsopgave
1

Slimme Thermostaat

NO DESCRIPTION

2

Hoobi Digitale Thermostaat

De Hoobi® Slimme Digitale Thermostaat is de perfecte manier om je centrale verwarming te regelen, met een driedraadsaansluiting en WiFi-mogelijkheden. Je kunt gemakkelijk automatische programma's instellen om te besparen op je energierekening, en met het touch-screen LCD kun je de temperatuur gemakkelijk aanpassen. Je kunt hem ook op afstand bedienen met je telefoon of spraakgestuurde assistenten zoals Google Assistant of Alexa. Dus of je nu thuis bent of weg, je kunt je ruimte altijd comfortabel en gezellig houden.

3

Honeywell Evohome

Als je op zoek bent naar een manier om je radiatoren te regelen die zowel effectief als handig is, zoek dan niet verder dan de Honeywell Evohome HR92 Radiator Thermostaat 4 stuks. Met dit voorbeeldige product kunnen radiatoren in een kamer of zone draadloos worden geregeld door evohome, wat betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je huis te warm of te koud is. De Evohome HR92 Radiator Controller koppelt met één zone van evohome en volgt het voor die zone ingestelde weekprogramma, zodat je huis altijd comfortabel is. Bovendien vertelt de HR92 je de exacte temperatuur en elimineert ruwe schattingen - niet koud en niet te warm. Precies goed. En met zijn verlichte en verstelbare display is de radiatorregelaar in elke situatie perfect afleesbaar. Dus als je op zoek bent naar een effectieve manier om je radiatoren te regelen, dan is de Honeywell Evohome HR92 Radiatorthermostaat 4 stuks de perfecte oplossing.

4

Google Nest Thermostat

Maak kennis met de Google Nest Learning Thermostat - een slimme thermostaat die je kan helpen energie en geld te besparen, terwijl hij je leven wat gemakkelijker maakt. Dit roestvrijstalen model is ontworpen om er geweldig uit te zien aan je muur en maakt aanpassingen terwijl je gaat, op basis van ingebouwde sensoren om ervoor te zorgen dat de temperatuur in je huis comfortabel is. De Nest Learning Thermostat gebruikt zijn auto-schedule functie om je voorkeurstemperaturen te leren en een persoonlijke routine voor je te creëren. Hij bevat ook toegang op afstand, zodat je de temperatuur kunt aanpassen, waar je ook bent, met alleen het gebruik van de Nest app. Via deze app krijg je realtime waarschuwingen die je vertellen wanneer je je filter moet vervangen of als er ongewone temperatuurpieken zijn, zodat je snel actie kunt ondernemen voordat het meer geld gaat kosten aan energierekeningen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je per ongeluk de verwarming aan laat staan als je elke dag weg bent - iets wat maar al te vaak gebeurt! Met de Google Nest Learning Thermostat is het beheren van de temperatuur van je huis eenvoudiger dan ooit tevoren. Bovendien heeft dit apparaat zelfs airwave-technologie die automatisch uitschakelt als hij vochtigheid detecteert of als het buiten warm genoeg wordt, wat uiteindelijk energie bespaart en schimmelgroei of allergieën helpt voorkomen Voor de koudere wintermaanden hoef je de verwarming niet hoger te zetten en alleen maar een extra trui aan te trekken! De geavanceerde algoritmen van de Nest Learning Thermostat identificeren hoe goed elke kamer van het huis geïsoleerd is en zullen de verwarmingsniveaus alleen dienovereenkomstig verhogen - en zo energie besparen zonder afbreuk te doen aan het comfort in je hele huis! Ervaar ultiem gemak en controle over het klimaat in je huis met de Nest Learning Thermostat van Google - Smart thermostat stainless steel edition.

Bekijk ook deze producten:

5

Honeywell Thermostaat

NO DESCRIPTION

6

Tado Slimme Thermostaat

NO DESCRIPTION

7

Tado Temperatuursensor

NO DESCRIPTION

8

Bosch EasyControl thermostaat

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke slimme thermostaat die je vanaf je telefoon kunt bedienen? Zoek niet verder dan de Bosch EasyControl! Deze strakke zwarte thermostaat is super eenvoudig te bedienen via het touchscreen of de gratis app, en hij communiceert zelfs via Ambient Light. Zo weet je altijd wat er met je temperatuur aan de hand is, of je nu thuis bent of weg. Bovendien geven de verschillende kleuren verschillende functies aan, zodat je snel kunt zien wat er aangepast moet worden. Of je nu wilt besparen op energiekosten of gewoon meer controle wilt hebben over de temperatuur in je huis, de Bosch EasyControl is de perfecte oplossing.

9

Honeywell Slimme Thermostaat

NO DESCRIPTION

10

Honeywell Thermostaat

Maak je huis slimmer, efficiënter en comfortabeler dan ooit tevoren met de Honeywell Lyric T6 Wired Smart Thermostat. Dit geavanceerde verwarmingssysteem heeft een strak, modern ontwerp om het uiterlijk van je huis te upgraden. Het is snel en eenvoudig te installeren en zorgt voor het ideale comfortniveau in elke kamer op elk moment - allemaal vanaf het gemak van je smartphone. De Lyric T6 biedt ook verbeterde energiebesparingen in vergelijking met traditionele thermostaten - zonder aan comfort in te boeten Met de handige app kun je overal in huis - of overal ter wereld - de temperatuur regelen, zodat je de energie-efficiëntie kunt optimaliseren terwijl je je altijd comfortabel voelt na thuiskomst. Het enige wat je nodig hebt is Wi-Fi-toegang; geen extra apparatuur nodig! Je kunt ook gemakkelijk de temperatuurvoorkeuren voor elke afzonderlijke dag van de week aanpassen en instellen, en desgewenst automatisch terugregelen tijdens piekuren. En het is zelfs compatibel met andere populaire smart home apparaten zoals Amazon Alexa en Google Home, zodat je alle aspecten van je woonruimte met één apparaat kunt beheren! Wat onderscheidt dit model? Hij is niet alleen eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden, maar zijn Wi-Fi-connectiviteit opent een wereld aan aangepaste mogelijkheden. Bovendien heeft dit hypermoderne model een intuïtieve gebruikersinterface die de bediening tot een fluitje van een cent maakt.

slimme thermostaten reviews

De deskundigen van de slimme thermostaten zijn voor ons zeer belangrijk. Zij moeten namelijk onafhankelijk zijn en een duidelijke mening kunnen vormen. Daarom werken we alleen met deskundigen die daadwerkelijk al jaren ervaringen hebben onderzoek dan, in dit geval naar de beste slimme thermostaten.

Doordat onze deskundigen jarenlange ervaring hebben zijn we niet bang dat de top 10 niet goed zal zijn. De deskundigen hebben een top 10 slimme thermostaten op kunnen stellen die we aan jullie tonen. Aan de hand van deze top 10 wordt het voor jou een stuk gemakkelijker om een goede slimme thermostaat te vinden.

Veelgestelde vragen over de slimme thermostaten top 10

Een goede slimme thermostaat vinden is leuk maar je wilt uiteraard de best geteste slimme thermostaat vinden. De best geteste slimme thermostaat momenteel is Slimme Thermostaat . Deze staat volkomen terecht bovenaan de lijst. Wat is de beste slimme thermostaat is dan ook zeker weten Slimme Thermostaat .
Het kan zijn dat jezelf liever een ander soort slimme thermostaat hebt. Dan is het goed om even verder in de toplijst te kijken op woonvoordelig.nl. Er staat vast wel 1 van de 10 tussen die voor jou ook ideaal is. Wanneer dit toch niet het geval is, is het goed om online zelf wat onderzoek te verrichten.

Een slimme thermostaat kopen is uiteraard het uiteindelijke doel dat je hebt. Gelukkig hoeft dit bij ons niet moeilijk te zijn. Je kunt een slimme thermostaat niet via ons kopen maar wel via één van onze partners. Hierbij kun je denken aan vele verschillende partners waar wij mee samen werken.
Wanneer je bij één van onze partners bestelt weet je zeker dat je een goede slimme thermostaat krijgt. Wij zorgen er altijd voor dat onze partners zeer betrouwbaar zijn. We proberen altijd een zo’n veilig mogelijk omgeving op voordeligwonen.nl te creëren. Hier zijn onze partners ook een zeer belangrijk onderdeel van.

De slimme thermostaten worden niet door ons zelf verzonden. Dit doen onze partners. Hierdoor hebben wij ook geen invloed op bijvoorbeeld de levertijd. Voor dat soort dingen moet je echt bij onze partners zijn. Uiteraard kun je gewoon contact opnemen met één van onze partners om er achter te komen.
Voordat je iets bestelt zal de levertijd van een slimme thermostaat er bij staan. Voordat je iets bestelt is het altijd goed om hier eerst naar te kijken. Op die manier voorkom je dat je niet weet of de slimme thermostaat op tijd aan zal komen.

Ons slotwoord over de slimme thermostaten test

Wij hebben nog een laatste woord over deze 10 slimme thermostaten die als beste getest zijn. Er zijn enkele factoren waar je naar kunt kijken als je een slimme thermostaat gaat vergelijken. Hierbij kun je denken aan onder andere de reviews van andere consumenten over deze slimme thermostaat. Door deze te lezen zie je direct de ervaringen van andere gebruikers van deze slimme thermostaten.

Deze ervaringen kun je zelf gebruiken om erachter komen of de slimme thermostaat van goede kwaliteit is. De reviews zijn door onafhankelijke personen geschreven waar niemand invloed heeft. Hierdoor weet je zeker dat het een eerlijke mening is wat je leest. Aan de hand daarvan kan het makkelijker zijn om te bepalen of een slimme thermostaat een goed idee is.

Conclusie best geteste slimme thermostaten

Al met al hopen we dat je dit artikel nuttig hebt gevonden. We hebben ons best gedaan om een overzicht te geven van de top 10 slimme thermostaten op de markt en ook waar je op moet letten bij de aanschaf ervan.

Picture of Laura
Laura

Hallo allemaal, ik ben Laura en ik ben een 42-jarige schrijfster die alles bekijkt wat met wonen en leven te maken heeft. Ik heb een schat aan kennis en ervaring op deze gebieden en deel mijn inzichten graag met anderen. Ik schrijf al meer dan 10 jaar professioneel en sta bekend om mijn boeiende en informatieve stijl. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en verken ik graag nieuwe plaatsen.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een slimme thermostaat koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 21 sep. 2022