3 tips om goedkoop te verhuizen naar Groningen

  • Home
  • Nieuws
  • 3 tips om goedkoop te verhuizen naar Groningen

Verhuizen is altijd een spannende gebeurtenis, maar kan ook behoorlijk duur zijn. Vooral als je naar een nieuwe stad gaat verhuizen. Groningen is een populaire stad in Nederland. Maar hoe kun je goedkoop verhuizen naar Groningen? In dit artikel delen we 3 handige tips om geld te besparen bij je verhuizing naar deze mooie stad.

1. Schakel een goedkoop verhuisbedrijf in

Veel mensen zijn bang dat verhuizen met een verhuisbedrijf in Groningen duur is. Dat is hoeft helemaal niet zo te zijn. Verhuisbedrijven hebben namelijk veel ervaring met verhuizen en weten hoe ze dit het meest efficiënt en effectief kunnen doen. Ze hebben de juiste kennis en vaardigheden om je spullen veilig en snel te verhuizen. Daarbij hebben ze ook nog eens de juiste materialen om jouw spullen naar Groningen te verhuizen. Dat bespaart je een hoop moeite en gesjouw. 

2. Verkoop of doneer spullen die je niet meer nodig hebt

Verhuizen is een goed moment om kritisch te kijken naar je spullen en te beslissen wat je wel en niet wilt meenemen naar je nieuwe huis. Als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kun je deze verkopen via online marktplaatsen of doneren aan een goed doel. Dit kan je niet alleen geld besparen op de verhuizing zelf, maar ook opslagkosten en de kosten van een grotere verhuiswagen.

3. Huur een verhuiswagen of -busje

Als je niet te veel spullen hebt, kun je geld besparen door zelf een verhuiswagen of -busje te huren in plaats van een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Dit kan vooral handig zijn als je alleen maar kleine meubels en dozen hebt om te verhuizen. Zorg er wel voor dat je van tevoren goed plant hoe je alles gaat inpakken en hoeveel ruimte je nodig hebt in de verhuiswagen of -busje. Of je nu besluit al het werk uit handen te geven of alleen een verhuisbusje wil huren, bij Student Verhuis Service ben je in Groningen aan het juiste adres!