Whirlpool W8 W946WB BE

  • Home
  • Whirlpool W8 W946WB BE

Whirlpool W8 W946WB BE

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Whirlpool W8 W946WB BE voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Whirlpool W8 W946WB BE. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Whirlpool W8 W946WB BE

Merk

Whirlpool

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Omschrijving van Whirlpool W8 W946WB BE

De Whirlpool W8 W946WB BE is de ideale wasmachine voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie. Dankzij de AutoDose technologie doseert deze machine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter bij elke wasbeurt. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over het gebruik van te veel of te weinig product. Bovendien zorgt deze technologie ervoor dat je kleding langer mooi blijft, omdat het altijd op de juiste manier wordt behandeld. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je in één keer de was van meerdere personen doen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je energiezuinig te werk gaat. De 6th Sense beladingssensor past de programmaduur automatisch aan op de hoeveelheid wasgoed in de trommel, zodat kleine wasjes niet langer duren dan nodig. Je kunt dus gerust een was draaien terwijl je thuis aan het werk bent, want met een geluidsniveau van slechts 71 decibel is deze wasmachine bijzonder stil. Maak je geen zorgen als je langer van huis bent dan het wasprogramma duurt, want met de FreshCare+ functie blijft je kleding tot wel 6 uur na het einde van het wasprogramma fris. Zo kun je zonder problemen je boodschappen doen en bij thuiskomst genieten van fris gewassen kleding. Kortom, de Whirlpool W8 W946WB BE combineert gebruiksgemak, efficiëntie en zorg voor je kleding op een unieke manier.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat AutoDose automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. Het WaterSave systeem sproeit water over je wasgoed en bespaart bijna 60% water per wasbeurt. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris met behulp van stoom en trommelbewegingen.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging zal de watertoevoer niet automatisch worden afgesloten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Whirlpool W8 W946WB BE

Whirlpool W8 W946WB BE kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 65 cm

Whirlpool W8 W946WB BE heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Whirlpool W8 W946WB BE is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Whirlpool W8 W946WB BE heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Whirlpool W8 W946WB BE is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Whirlpool W8 W946WB BE kan via de app bediend worden: Nee.