Whirlpool W6X W845WB EE

  • Home
  • Whirlpool W6X W845WB EE

Whirlpool W6X W845WB EE

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Whirlpool W6X W845WB EE voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Whirlpool W6X W845WB EE. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Whirlpool W6X W845WB EE

Merk

Whirlpool

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,9 cm

Diepte: 60,7 cm

Omschrijving van Whirlpool W6X W845WB EE

Met de Whirlpool W6X W845WB EE wasmachine kun je gemakkelijk normale en grotere wasladingen van 2 of 3 personen wassen. Deze machine beschikt over snelle wasprogramma's, waardoor je favoriete outfit in een mum van tijd weer schoon is. Een voorbeeld hiervan is het Vol 45' programma, waarmee je een volle trommel wasgoed in slechts 45 minuten kunt wassen. Hierdoor kun je het snel in de droger stoppen en hoef je niet lang te wachten voordat het droog is. Voor die momenten waarop je favoriete overhemd een snelle opfrisbeurt nodig heeft voor een etentje, is er het Steam Refresh 20' programma. Dit programma maakt gebruik van stoom om vervelende geurtjes te verwijderen, zodat je je favoriete shirt weer schoon kunt aantrekken zonder het te wassen. Daarnaast is de Whirlpool W6X W845WB EE wasmachine voorzien van ZEN Technologie, waardoor de motor zeer stil is. Zelfs tijdens het centrifugeren produceert de machine slechts 65 decibel geluid, waardoor je hem gerust naast je werkkamer kunt plaatsen zonder gestoord te worden. Met de Whirlpool W6X W845WB EE wasmachine wordt het wassen van je kleding een stuk eenvoudiger en sneller. Dankzij de verschillende programma's en de stille werking van de machine kun je genieten van schone kleding zonder al te veel moeite.

Pluspunten
  • De beladingssensor van de 6th Sense past het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid en het type wasgoed. Met het SteamRefresh programma wordt muf wasgoed opgefrist en worden nare geuren verminderd door middel van stoom. Dankzij de ZEN technologie centrifugeert hij extra stil met een geluidsniveau van 65 decibel.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging zal de watertoevoer niet automatisch stoppen bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Whirlpool W6X W845WB EE

Whirlpool W6X W845WB EE kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,9 cm
Diepte: 60,7 cm

Whirlpool W6X W845WB EE heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Whirlpool W6X W845WB EE is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

Whirlpool W6X W845WB EE heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Whirlpool W6X W845WB EE is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Whirlpool W6X W845WB EE kan via de app bediend worden: Nee.