Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

  • Home
  • Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

Merk

Whirlpool

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,9 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 65,6 cm

Omschrijving van Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

Met de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE wasmachine en droger set kun je stil en energiezuinig normale en grotere ladingen was van 2 of 3 personen wassen en drogen. Deze set is perfect voor huishoudens die op zoek zijn naar efficiëntie en gemak in hun dagelijkse wasroutine. De wasmachine in deze set zorgt ervoor dat je kleding snel en grondig wordt gereinigd. Met het snelprogramma is een volle trommel was al in slechts 45 minuten klaar om te drogen. Als je nog minder tijd hebt, kun je je outfit opfrissen in slechts 20 minuten zonder het te wassen. Dankzij de Steam Refresh functie worden vervelende geurtjes verwijderd met behulp van stoom, zodat je favoriete shirt snel weer klaar is om gedragen te worden. De droger in deze set zorgt ervoor dat je was snel en efficiënt wordt gedroogd. Met een ruime capaciteit kun je grotere ladingen was drogen, waardoor je tijd en energie bespaart. Daarnaast is deze droger energiezuinig, waardoor je kosten op je energierekening kunt besparen. Met de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE wasmachine en droger set hoef je je geen zorgen meer te maken over het wassen en drogen van je kleding, zodat je meer tijd overhoudt voor andere dingen in het leven.

Pluspunten
  • Dankzij de energiezuinige energieklassen bespaar je aanzienlijk op je energierekening. De 6th Sense beladingssensor in de wasmachine en droger past de programma's aan op basis van de hoeveelheid en het type wasgoed. Dankzij de zelfreinigende condensor heeft de droger minder onderhoud nodig en blijft hij altijd energiezuinig.

Minpunten
  • Zonder waterveiligheid in de wasmachine zal de watertoevoer niet automatisch worden afgesloten bij een defect of storing. De droger laat 19% vocht vrij en is daarom minder geschikt voor een kleine, niet geventileerde ruimte.

Veelgestelde vragen over Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,9 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 65,6 cm

Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A++.

De algemene wasprogramma’s van Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE kan via de app bediend worden: Nee.