Whirlpool TDLR 65241BS BE

  • Home
  • Whirlpool TDLR 65241BS BE

Whirlpool TDLR 65241BS BE

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Whirlpool TDLR 65241BS BE voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Whirlpool TDLR 65241BS BE. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Whirlpool TDLR 65241BS BE

Merk

Whirlpool

Vulgewicht

6,5 kg

Toerental

1200 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

C

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 90 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 66 cm

Omschrijving van Whirlpool TDLR 65241BS BE

De Whirlpool TDLR 65241BS BE is een innovatieve bovenlader wasmachine die speciaal is ontworpen voor het gemak van een klein huishouden. Met een vulgewicht van 6,5 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor eenpersoonshuishoudens. Het unieke ontwerp stelt je in staat om de wasmachine aan de bovenkant te vullen, waardoor je niet meer hoeft te bukken. Dit zorgt voor een ergonomische ervaring tijdens het laden en lossen van je wasgoed. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het gewenste programma selecteren. Of het nu gaat om katoen, wol, fijne was of jeans, deze wasmachine biedt voor elk type kledingstuk de perfecte behandeling. Dankzij de geavanceerde 6th Sense beladingssensor wordt de programmaduur automatisch aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Dit resulteert in water- en energiebesparing, vooral wanneer je een kleine was hebt. Zo hoef je nooit onnodig lang te wachten op een schone was. Wat deze wasmachine echt bijzonder maakt, is de FreshCare functie. Deze functie zorgt ervoor dat je wasgoed tot wel 6 uur na het einde van het programma fris en geurvrij blijft. Of je nu naar je werk gaat of boodschappen moet doen, je kunt erop vertrouwen dat je kleding altijd fris blijft. Tijdens deze periode blijft de wasmachine in beweging en voegt het tussendoor stoom toe, wat zorgt voor een extra verfrissend effect. Met de Whirlpool TDLR.

Pluspunten
  • De beladingssensor van de 6th Sense past het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid en het type wasgoed. FreshCare houdt je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris met behulp van stoom en trommelbewegingen. Vanwege zijn afmetingen is de wasmachine geschikt voor kleinere ruimtes.

Minpunten
  • Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 6,5 kilogram, wat lager is dan dat van vergelijkbare wasmachines. Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine veel lawaai, namelijk 78 decibel geluidsniveau.

Veelgestelde vragen over Whirlpool TDLR 65241BS BE

Whirlpool TDLR 65241BS BE kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 90 cm
Breedte: 40 cm
Diepte: 66 cm

Whirlpool TDLR 65241BS BE heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Whirlpool TDLR 65241BS BE is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

Whirlpool TDLR 65241BS BE heeft een vulgewicht van 6,5 kg, een toerental van 1200 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse C.

De algemene wasprogramma’s van Whirlpool TDLR 65241BS BE is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Whirlpool TDLR 65241BS BE kan via de app bediend worden: Nee.