Whirlpool FFS 7458 W EE

  • Home
  • Whirlpool FFS 7458 W EE

Whirlpool FFS 7458 W EE

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Whirlpool FFS 7458 W EE voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Whirlpool FFS 7458 W EE. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Whirlpool FFS 7458 W EE

Merk

Whirlpool

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 63 cm

Omschrijving van Whirlpool FFS 7458 W EE

Met de Whirlpool FFS 7458 W EE geef je je favoriete overhemd snel een opfrisbeurt. Het korte snelprogramma zorgt ervoor dat een klein aantal shirts of een broek snel gewassen wordt, zodat je ze snel weer kunt dragen. Dankzij de innovatieve 6th Sense technologie past elk wasprogramma zich automatisch aan de hoeveelheid wasgoed aan. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook water en energie, terwijl je outfit langer mooi blijft. Heb je weinig tijd? Geen probleem! Met het Snel 30' programma kun je je was al in slechts 30 minuten wassen. Dus zelfs als je haast hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Maar wat als je de deur uit moet en je was nog niet klaar is? Maak je geen zorgen, want de FreshCare+ technologie zorgt ervoor dat je was tot wel 6 uur na het einde van het wasprogramma fris blijft. Deze technologie blaast stoom in de zachtjes ronddraaiende trommel, waardoor je kleding geen nare geurtjes opneemt. Zo kun je altijd genieten van heerlijk frisse kleding, zelfs als je geen tijd hebt om direct je was uit de machine te halen.

Pluspunten
  • De beladingssensor van de 6th Sense past het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid en het type wasgoed. Met FreshCare+ blijft je wasgoed tot wel 6 uur na het eindigen van het wasprogramma fris door middel van trommelbewegingen.

Minpunten
  • De wasmachine produceert veel lawaai tijdens het centrifugeren, met een geluidsniveau van 78 decibel. Omdat de wasmiddellade niet zelfreinigend is, blijft onderhoud noodzakelijk.

Veelgestelde vragen over Whirlpool FFS 7458 W EE

Whirlpool FFS 7458 W EE kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,5 cm
Diepte: 63 cm

Whirlpool FFS 7458 W EE heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Whirlpool FFS 7458 W EE is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

Whirlpool FFS 7458 W EE heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Whirlpool FFS 7458 W EE is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Whirlpool FFS 7458 W EE kan via de app bediend worden: Nee.