Whirlpool FFD 9469E BV BE

  • Home
  • Whirlpool FFD 9469E BV BE

Whirlpool FFD 9469E BV BE

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Whirlpool FFD 9469E BV BE voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Whirlpool FFD 9469E BV BE. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Whirlpool FFD 9469E BV BE

Merk

Whirlpool

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 63 cm

Omschrijving van Whirlpool FFD 9469E BV BE

De Whirlpool FFD 9469E BV BE is een uiterst energiezuinige wasmachine met een energieklasse A. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze machine voldoende ruimte om al je beddengoed grondig te reinigen. Naast standaard wasprogramma's, zoals voor fijne was en sportkleding, beschikt deze machine ook over speciale programma's voor dekbedden. Met het Steam Refresh programma kun je zelfs een muf shirt weer helemaal opfrissen, zonder het daadwerkelijk te wassen. Dit programma maakt gebruik van stoom om geuren te verminderen, waardoor je water en energie bespaart en bovendien minder tijd hoeft te besteden aan het strijken van je kleding. Daarnaast is de Whirlpool FFD 9469E BV BE voorzien van de innovatieve FreshCare+ technologie. Deze functie zorgt ervoor dat de trommel tot 6 uur na het einde van het programma in beweging blijft. Door je wasgoed heen en weer te laten schommelen en stoom toe te voegen, wordt je kleding fris gehouden zonder dat je je hoeft te haasten tijdens het doen van je boodschappen. Met de Whirlpool FFD 9469E BV BE kies je niet alleen voor een energiezuinige wasmachine met veel ruimte en diverse wasprogramma's, maar ook voor handige functies zoals Steam Refresh en FreshCare+. Zo wordt het wassen van je beddengoed een eenvoudige en aangename taak.

Pluspunten
  • Het Steam Refresh programma verfrist muf wasgoed met stoom en vermindert onaangename geuren. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris met stoom en draaibewegingen van de trommel. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Tijdens het centrifugeren produceert de wasmachine veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over Whirlpool FFD 9469E BV BE

Whirlpool FFD 9469E BV BE kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,5 cm
Diepte: 63 cm

Whirlpool FFD 9469E BV BE heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Whirlpool FFD 9469E BV BE is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Whirlpool FFD 9469E BV BE heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Whirlpool FFD 9469E BV BE is voor: Fijne was, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Whirlpool FFD 9469E BV BE kan via de app bediend worden: Nee.