Whirlpool FFB 8469 BV BE

  • Home
  • Whirlpool FFB 8469 BV BE

Whirlpool FFB 8469 BV BE

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Whirlpool FFB 8469 BV BE voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Whirlpool FFB 8469 BV BE. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Whirlpool FFB 8469 BV BE

Merk

Whirlpool

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 63 cm

Omschrijving van Whirlpool FFB 8469 BV BE

De Whirlpool FFB 8469 BV BE is een revolutionaire wasmachine die niet alleen energiezuinig is, maar ook beschikt over een ruime capaciteit van 8 kilogram. Of je nu grote ladingen was hebt of slechts een paar kledingstukken, deze machine biedt voldoende ruimte om aan al je behoeften te voldoen. Ideaal voor gezinnen of huishoudens met 2 of 3 personen. Maar dat is nog niet alles. Met de Steam Refresh functie van deze wasmachine kun je je kleding opfrissen zonder ze daadwerkelijk te wassen. Dus als je favoriete shirt na een dag dragen muf ruikt, hoef je het niet meteen in de was te gooien. Gewoon even de Steam Refresh aanzetten en je kleding zal weer heerlijk fris ruiken. Dit bespaart niet alleen water en energie, maar zorgt er ook voor dat je favoriete outfits minder snel slijten. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze Whirlpool wasmachine ook over het FreshCare+ systeem. Na het einde van het wasprogramma blijft je wasgoed tot wel 6 uur in beweging. De machine schommelt je handdoeken heen en weer en voegt zelfs stoom toe om ze fris te houden. Dus zelfs als je later thuiskomt, hoef je je geen zorgen te maken dat je wasgoed muf wordt. Met de Whirlpool FFB 8469 BV BE ben je verzekerd van schone en frisse kleding, keer op keer.

Pluspunten
  • Het Steam Refresh programma verfrist muf wasgoed met stoom en vermindert onaangename geuren. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris met stoom en trommelbewegingen. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Tijdens het centrifugeren produceert de wasmachine veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over Whirlpool FFB 8469 BV BE

Whirlpool FFB 8469 BV BE kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,5 cm
Diepte: 63 cm

Whirlpool FFB 8469 BV BE heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Whirlpool FFB 8469 BV BE is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Whirlpool FFB 8469 BV BE heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Whirlpool FFB 8469 BV BE is voor: Fijne was, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Whirlpool FFB 8469 BV BE kan via de app bediend worden: Nee.