Whirlpool FFB 10469E BV BE

  • Home
  • Whirlpool FFB 10469E BV BE

Whirlpool FFB 10469E BV BE

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Whirlpool FFB 10469E BV BE voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Whirlpool FFB 10469E BV BE. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Whirlpool FFB 10469E BV BE

Merk

Whirlpool

Vulgewicht

10 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 60,5 cm

Omschrijving van Whirlpool FFB 10469E BV BE

De Whirlpool FFB 10469E BV BE is een wasmachine met een indrukwekkende capaciteit van 10 kilogram, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed kunt wassen. Of het nu gaat om een hele week aan kleding of al je beddengoed en handdoeken in één keer, deze machine biedt voldoende ruimte. Maar dat is niet het enige voordeel. Deze wasmachine is ook nog eens energiezuinig, met een energieklasse A rating. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook je steentje bij aan een duurzamere wereld. Wat deze wasmachine nog unieker maakt, is de beladingssensor. Hierdoor wordt het programma van de machine automatisch aangepast aan de hoeveelheid was die je hebt. Dus zelfs als je een kleinere lading hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat je te veel water, tijd en energie verspilt. Daarnaast biedt deze machine maar liefst 14 verschillende wasprogramma's, waaronder een speciaal programma voor sportkleding. En als je kleding een onaangename geur heeft, maar niet echt vies is, dan is er het Steam Refresh programma. Dit programma gebruikt stoom om geurtjes te verwijderen, zodat je favoriete overhemd snel weer fris en klaar voor gebruik is, zonder het helemaal te hoeven wassen. En voor de momenten waarop je echt haast hebt, is er het Snel 30' wasprogramma, waarmee je in slechts 30 minuten een korte was kunt draaien. Met de Whirlpool FFB 104.

Pluspunten
  • Het Steam Refresh programma vernieuwt muffe was met stoom en vermindert onaangename geurtjes. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Met een ruime trommelinhoud van 10 kilogram kun je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Zonder waterbeveiliging sluit de watertoevoer niet automatisch bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Whirlpool FFB 10469E BV BE

Whirlpool FFB 10469E BV BE kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,5 cm
Diepte: 60,5 cm

Whirlpool FFB 10469E BV BE heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Whirlpool FFB 10469E BV BE is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

Whirlpool FFB 10469E BV BE heeft een vulgewicht van 10 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Whirlpool FFB 10469E BV BE is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Whirlpool FFB 10469E BV BE kan via de app bediend worden: Nee.