Siemens WU14UT20NL

  • Home
  • Siemens WU14UT20NL

Siemens WU14UT20NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WU14UT20NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WU14UT20NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WU14UT20NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 59,9 cm

Omschrijving van Siemens WU14UT20NL

De Siemens WU14UT20NL is een uiterst energiezuinige wasmachine met energieklasse A, waardoor je aanzienlijk bespaart op je energierekening. Gemiddeld kun je tot € 290,- besparen gedurende de levensduur van de machine. Met een ruime trommelcapaciteit van 8 kilogram kun je zowel grote als kleine ladingen wasgoed eenvoudig kwijt. Het handige touchscreen stelt je in staat om te kiezen uit maar liefst 15 verschillende wasprogramma's. Voor je sportkleding en wandelbroeken is er zelfs een speciaal outdoorprogramma beschikbaar. Heb je haast en wil je snel klaar zijn? Dan kun je het wasprogramma verkorten met de varioSpeed functie. Bovendien zorgt de zelfreinigende wasmiddellade ervoor dat er na elke wasbeurt geen zeepresten achterblijven, waardoor je altijd kunt rekenen op een schone was. Met een geluidsniveau van slechts 72 decibel hoef je je geen zorgen te maken over harde geluiden. Je kunt de wasmachine zonder problemen naast je thuiswerkplek of in je slaapkamer plaatsen, zonder dat het storend is. Kortom, de Siemens WU14UT20NL is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wasmachine die niet alleen zorgt voor een schone was, maar ook energiezuinig en stil is.

Pluspunten
  • Met varioSpeed was je 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. De iSensoric-sensoren passen het water- en energieverbruik aan op basis van hoe vuil je was is. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over Siemens WU14UT20NL

Siemens WU14UT20NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 59,9 cm

Siemens WU14UT20NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WU14UT20NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Siemens WU14UT20NL heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WU14UT20NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WU14UT20NL kan via de app bediend worden: Nee.