Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

  • Home
  • Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WN34A100EU - 8/5 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WN34A100EU - 8/5 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

Merk

Siemens

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

E

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63 cm

Omschrijving van Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

De Siemens WN34A100EU was-droogcombinatie is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en betrouwbare wasoplossing. Met zijn 14 verschillende programma's, waaronder speciale programma's voor overhemden, wol en delicate was, biedt deze machine een breed scala aan opties om aan al je wasbehoeften te voldoen. Met een indrukwekkende wascapaciteit van 8 kilogram is deze was-droogcombinatie perfect geschikt voor zowel kleine als grotere wasjes, of je nu alleen woont of met z'n tweeën. De ruime trommel biedt voldoende ruimte om tot 8 kilogram wasgoed te wassen, en zodra je kleding schoon is, kun je tot 5 kilogram drogen. Je kunt zelfs kiezen voor het hygiëne programma voor beddengoed en handdoeken, waarbij bacteriën worden gedood op 60°C, zodat je 's avonds kunt genieten van frisse en schone lakens. Wat deze was-droogcombinatie echt onderscheidt, is het non-stop programma, waarmee je zelfs bij een kleine belading een broek en trui kunt wassen en drogen binnen één uur. Dit is perfect voor wanneer je haast hebt en snel schone kleding nodig hebt. Dankzij de iSensoric sensoren wordt het programma automatisch aangepast aan de hoeveelheid was, waardoor je nooit langer wast dan nodig en energie bespaart. Kortom, de Siemens WN34A100EU was-droogcombinatie biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, efficiëntie en gebruiksgem.

Pluspunten
  • Het AutoDry-systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door middel van vochtigheidssensoren. Met Wash&Dry 60' kun je een aantal kledingstukken in één uur wassen en drogen. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beschermd tegen waterschade.

Minpunten
  • Met een droogcapaciteit van maximaal 5 kilogram droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

Siemens WN34A100EU - 8/5 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63 cm

Siemens WN34A100EU - 8/5 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van Siemens WN34A100EU - 8/5 kg is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Siemens WN34A100EU - 8/5 kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse E.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WN34A100EU - 8/5 kg is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WN34A100EU - 8/5 kg kan via de app bediend worden: Nee.