Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

  • Home
  • Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

De Siemens WM14VK0CFG voegt een extra dosis intelligentie toe aan je wasroutine. Met deze wasmachine hoef je nooit meer zelf wasmiddel toe te voegen, want hij doet het automatisch voor je. Of je nu een grote of kleine lading was hebt, deze ruime trommel van 9 kilogram biedt voldoende capaciteit. En met maar liefst 19 verschillende programma's vind je altijd de juiste instelling voor jouw specifieke behoeften. Maar dat is nog niet alles. Deze intelligente wasmachine beschikt ook over powerSpeed 59', waarmee je een halve trommel in slechts één uur schoon kunt krijgen. Dankzij het iSensoric systeem meet de machine continu de hoeveelheid wasgoed in de trommel en past automatisch het water- en energieverbruik aan. Zo ben je altijd verzekerd van een efficiënte en milieuvriendelijke wasbeurt. En laten we de handige pauze-knop niet vergeten. Staat de wasmachine net aan en zie je nog een paar sokken liggen die je vergeten bent toe te voegen? Geen probleem, met één druk op de knop kun je de machine even pauzeren en de sokken alsnog toevoegen. Met de Siemens WM14VK0CFG wordt wassen een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Pluspunten
  • Je wasgoed blijft langer mooi omdat intelligentDosing automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. Met het snelprogramma powerSpeed 59' kun je een halve belading binnen 59 minuten schoonwassen. De iSensoric sensoren meten de vuilgraad van je was en passen het water- en energieverbruik hierop aan.

Minpunten
  • De wasmachine kan niet worden bediend via een app.

Veelgestelde vragen over Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing kan via de app bediend worden: Nee.