Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

  • Home
  • Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

De Siemens WM14VEH7NL is de perfecte wasmachine voor iedereen die op zoek is naar efficiëntie en gemak. Met zijn energieklasse A is deze wasmachine zeer zuinig in gebruik, waardoor je energierekening laag blijft. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze machine voldoende ruimte voor al je wasbeurten, of je nu slechts een paar kledingstukken wilt wassen of een grote lading beddengoed. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is het intelligentDosing systeem. Dit systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, zodat je nooit te veel gebruikt. Dit helpt niet alleen om je kleding langer mooi te houden, maar bespaart ook op de kosten van wasmiddel. Het PowerSpeed programma zorgt ervoor dat je snel kunt wassen, met een wasbeurt van een halfvolle trommel in slechts 59 minuten. Met de Home Connect app heb je de volledige controle over je wasmachine, zelfs als je niet thuis bent. Je kunt de machine eenvoudig bedienen en instellingen aanpassen met je smartphone. De iSensoric sensor meet hoe vol de trommel zit en past automatisch het water- en energieverbruik aan, waardoor je nog meer bespaart op water en energie. Kortom, de Siemens WM14VEH7NL biedt niet alleen optimale prestaties en gebruiksgemak, maar helpt je ook om milieubewust te wassen.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. Met de Home Connect app kun je je wasmachine overal en altijd bedienen met je smartphone. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je een halve belading binnen 59 minuten schoon.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing kan via de app bediend worden: Ja.