Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

  • Home
  • Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WM14UP72NL intelligentDosing voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WM14UP72NL intelligentDosing. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

De Siemens WM14UP72NL zorgt ervoor dat je favoriete kledingstukken, zoals T-shirts, overhemden en coltruien, langer mooi blijven. Met het intelligentDosing systeem doseert deze wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, waardoor je nooit te veel of te weinig gebruikt. Bovendien meet de geavanceerde iSensoric technologie de vuilgraad van je wasgoed en past het programma hierop aan, waardoor zelfs je spijkerbroeken en T-shirts langer mooi blijven. Met een ruime vulcapaciteit van 9 kilogram kun je moeiteloos een grote lading handdoeken of beddengoed wassen. Heb je een speciale gelegenheid en wil je je feestoutfit snel weer schoon hebben? Dankzij de varioSpeed functie is deze wasmachine maar liefst 60% sneller dan een normaal programma, zodat je 's avonds nog stralend voor de dag kunt komen. Bovendien zorgt de stille werking van de wasmachine ervoor dat je hem gerust 's avonds kunt aanzetten, zonder dat je last hebt van harde geluiden tijdens het centrifugeren. Met de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing wasmachine geniet je niet alleen van schone en frisse kleding, maar blijven je favoriete kledingstukken ook nog eens langer mooi.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. De iSensoric-sensoren meten de mate van vuilheid van je was en passen het water- en energieverbruik hierop aan. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Je bedient de wasmachine niet met behulp van een app. Het heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WM14UP72NL intelligentDosing is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WM14UP72NL intelligentDosing is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing kan via de app bediend worden: Nee.