Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

  • Home
  • Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,2 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 65,2 cm

Omschrijving van Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

Met de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL SelfCleaning wasmachine en wasdroger set kun je energiezuinig en efficiënt je kleding wassen en drogen. De intelligente doseringstechnologie zorgt ervoor dat je nooit te veel wasmiddel gebruikt. De machine berekent automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel die nodig is voor je wasgoed, wat ervoor zorgt dat je kleding langer mooi blijft. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je grote hoeveelheden wasgoed in één keer wassen. Maar ook als je slechts een kleine lading hebt, past de automaat het verbruik aan op de hoeveelheid was. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar ook tijd en geld. Daarnaast is de wasmachine uitgerust met een SelfCleaning functie, waardoor de trommel automatisch wordt gereinigd na elke wasbeurt. Dit zorgt voor optimale hygiëne en voorkomt ophoping van vuil en geurtjes. De bijpassende wasdroger, de Siemens WT7U4600NL, maakt het plaatje compleet. Met deze droger kun je je kleding snel en efficiënt drogen. De machine heeft verschillende programma's voor verschillende soorten stoffen en droogt je kleding altijd op de juiste temperatuur. Daarnaast is de droger voorzien van een SelfCleaning condensor, waardoor je nooit meer de condensor hoeft schoon te maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de droger altijd optimaal blijft presteren. Kort.

Pluspunten
  • Met de automatische dosering van wasmiddel en een zelfreinigende condensor was en droog je zo energiezuinig mogelijk. De iSensoric sensoren van de wasmachine meten hoe vies je was is en passen hier het water- en energieverbruik op aan. De droger heeft een maximale droogtijd van 148 minuten en valt in de categorie 'snel', waardoor je relatief snel kunt drogen.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app om de wasmachine te bedienen. De wasdroger heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,2 cm
Breedte: 59,7 cm
Diepte: 65,2 cm

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A+++.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se kan via de app bediend worden: Nee.