Siemens WM14N277NL

 • Home
 • Siemens WM14N277NL

Siemens WM14N277NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WM14N277NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WM14N277NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WM14N277NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Siemens WM14N277NL

Met de Siemens WM14N277NL (iQ300) wasmachine kun je zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed wassen. Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je niet alleen je normale wasgoed wassen, maar ook het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer. Deze wasmachine past automatisch de tijd en het verbruik aan op basis van de belading. Dit zorgt ervoor dat je energie kunt besparen, zelfs wanneer je slechts een paar shirts wilt wassen. Als je een grote lading hebt, maar toch tijd wilt besparen, kun je gebruik maken van de varioSpeed functie. Met deze functie kun je het wasprogramma tot wel 60% verkorten, zonder dat dit ten koste gaat van het wasresultaat. Dit betekent dat je favoriete outfit schoon is voordat je aan je boodschappen begint. Bovendien is de Siemens WM14N277NL voorzien van een speciale trommelstructuur die ervoor zorgt dat je kleding zacht wordt behandeld en minder slijtage ondervindt. Zo blijven je kleren langer mooi, was na was.

Pluspunten
 • Dankzij de stoomfunctie smartFinish ben je sneller klaar met strijken, aangezien het kreukels vermindert. Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
 • Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen

  .

  -> Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te maken. Beschikt niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren

  .

  -> Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over Siemens WM14N277NL

Siemens WM14N277NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Siemens WM14N277NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WM14N277NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WM14N277NL heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WM14N277NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WM14N277NL kan via de app bediend worden: Nee.