Siemens WM14N076NL

  • Home
  • Siemens WM14N076NL

Siemens WM14N076NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WM14N076NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WM14N076NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WM14N076NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van Siemens WM14N076NL

De Siemens WM14N076NL is perfect voor jou als je alleen woont, met zijn vulgewicht van 7 kilogram. Deze wasmachine is niet alleen handig, maar ook energiezuinig dankzij de iSensoric sensoren. Deze sensoren passen het energieverbruik aan op basis van de hoeveelheid was die je hebt en meten ook hoe vuil je wasgoed is. Hierdoor bespaar je op je energiekosten en help je het milieu. Daarnaast heeft de Siemens WM14N076NL een energieklasse B, wat betekent dat hij ook nog eens energiezuinig wast. Als je snel wilt wassen, kun je de varioSpeed functie inschakelen via het display. Hiermee wordt je was tot wel 60% sneller gewassen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Bovendien is deze wasmachine ook geschikt voor mensen met allergieën, zoals allergie voor dierenharen, huisstofmijt of pollen. Met het speciale 'hygiëne' programma was je op 60 graden Celsius, waardoor meer bacteriën worden gedood en je handdoeken en ondergoed extra schoon worden. En maak je geen zorgen, je zijden blouse of wollen trui kan veilig gewassen worden op een lagere temperatuur. Met de Siemens WM14N076NL haal je niet alleen een praktische en energiezuinige wasmachine in huis, maar ook een apparaat dat zorgt voor extra hygiëne en gemak.

Pluspunten
  • Met varioSpeed was je tot 60% sneller met behoud van hetzelfde wasresultaat. De iSensoric sensoren passen het water- en energieverbruik aan op basis van hoe vuil je was is. Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft energieklasse B.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Beschikt niet over powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Siemens WM14N076NL

Siemens WM14N076NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 60 cm

Siemens WM14N076NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WM14N076NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Siemens WM14N076NL heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WM14N076NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WM14N076NL kan via de app bediend worden: Nee.