Siemens WG56B205NL

  • Home
  • Siemens WG56B205NL

Siemens WG56B205NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG56B205NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG56B205NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG56B205NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

10 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,8 cm

Omschrijving van Siemens WG56B205NL

De Siemens WG56B205NL is een innovatieve wasmachine met een ruime capaciteit van 10 kilogram. Met behulp van de handige Home Connect app kun je deze machine eenvoudig bedienen. Met de iQ700 serie kun je grote hoeveelheden beddengoed in één keer wassen en met je smartphone het gewenste programma selecteren. Dankzij de powerSpeed 59' functie kun je zelfs een halfvolle trommel binnen een uur schoon krijgen. Niet alleen is deze wasmachine efficiënt en tijdbesparend, maar hij helpt je ook om je dag beter te plannen. Zodra de was klaar is, ontvang je een melding op je telefoon, zodat je precies weet wanneer je klaar bent om naar de sportschool te gaan. Bovendien is smartFinish een handige functie waarmee je het strijkwerk kunt verminderen. Met deze functie kun je vijf overhemden stomen en de helft van de kreukels verminderen, waardoor je extra snel klaar bent met strijken. Daarnaast is de Siemens WG56B205NL ook nog eens zeer energiezuinig met energieklasse A. Hiermee bespaar je tot wel € 290,- op je energiekosten gedurende de levensduur van de machine. Met deze wasmachine geniet je niet alleen van schone en frisse kleding, maar ook van efficiëntie, gemak en besparingen op je energierekening.

Pluspunten
  • Met de Home Connect app kun je jouw wasmachine bedienen waar en wanneer je maar wilt, met behulp van je smartphone. Met het snelprogramma powerSpeed 59' wordt een halve belading binnen 59 minuten schoon gewassen. Dankzij de smartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, omdat deze functie kreukels vermindert.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over Siemens WG56B205NL

Siemens WG56B205NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,8 cm

Siemens WG56B205NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WG56B205NL is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WG56B205NL heeft een vulgewicht van 10 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG56B205NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG56B205NL kan via de app bediend worden: Ja.