Siemens WG44G2Z5NL

  • Home
  • Siemens WG44G2Z5NL

Siemens WG44G2Z5NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG44G2Z5NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG44G2Z5NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG44G2Z5NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Siemens WG44G2Z5NL

Met de Siemens WG44G2Z5NL (iQ500) wasmachine hoef je je nooit meer zorgen te maken over strijken. Dankzij het smartFinish programma worden tot wel 50% van alle kreukels uit je droge was verwijderd. Hierdoor kun je na slechts 20 minuten stomen je favoriete overhemd netjes aantrekken voor je belangrijke afspraak. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook een hoop strijkwerk. Met een vulgewicht van 9 kilogram heeft deze wasmachine voldoende ruimte voor een grote hoeveelheid wasgoed. Je kunt dus gemakkelijk de was van de hele week of een lading beddengoed in één keer in de trommel doen, wat je tijd en energie bespaart. Met de iSensoric techniek past de wasmachine automatisch het verbruik aan op iedere lading. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het verspillen van energie en water, zelfs als je slechts een kleine was draait. Daarnaast kun je met varioSpeed het lange katoenprogramma eenvoudig inkorten. Hierdoor kun je tot wel 65% sneller wassen met hetzelfde uitstekende wasresultaat. Met de Siemens WG44G2Z5NL (iQ500) wasmachine wordt wassen een fluitje van een cent en kun je genieten van meer vrije tijd zonder je zorgen te maken over strijken.

Pluspunten
  • Je bent sneller klaar met strijken dankzij de smartFinish stoomfunctie, waardoor kreukels verminderd worden. Je wast met varioSpeed tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Het heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Het heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G2Z5NL

Siemens WG44G2Z5NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,6 cm

Siemens WG44G2Z5NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WG44G2Z5NL is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WG44G2Z5NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG44G2Z5NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG44G2Z5NL kan via de app bediend worden: Nee.