Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing

  • Home
  • Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing

Met de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing (iQ500) wasmachine wordt je grote lading wasgoed grondig schoon. Dankzij de automatische wasmiddeldosering wordt er voor elke wasbeurt de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt, waardoor je kleding langer meegaat en je energie bespaart. Met een vulgewicht van 9 kilogram heb je genoeg ruimte voor al je beddengoed en handdoeken, waardoor je alles in één keer kunt wassen en tijd en energie kunt besparen. Daarnaast biedt de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing wasmachine ook diverse handige programma's. Met het Extra snel 15'/30' programma kun je snel een outfit wassen, ideaal voor als je haast hebt. Het smartFinish programma zorgt ervoor dat je tot 5 shirts of overhemden kunt ontkreuken. Met behulp van stoom worden tot wel 50% van de kreukels verwijderd, waardoor je je shirt na slechts 20 minuten weer kunt aantrekken en minder tijd hoeft te besteden aan strijken. Met de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing wasmachine haal je een efficiënte en handige wasmachine in huis. Geniet van grondig schone kleding, bespaar energie en tijd, en verminder de hoeveelheid strijkwerk.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Je bent sneller klaar met strijken dankzij de smartFinish stoomfunctie die kreukels vermindert. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen. Heeft niet de powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,6 cm

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing kan via de app bediend worden: Nee.