Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

  • Home
  • Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,2 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

Omschrijving van Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

Met de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270NL SelfCleaning haal je een perfecte combinatie van een ruime, energiezuinige wasmachine en warmtepompdroger in huis. Deze geavanceerde apparaten bieden niet alleen uitstekende prestaties, maar zijn ook voorzien van handige functies zoals automatische dosering en een zelfreinigende condensor. De wasmachine heeft een royale capaciteit, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed kunt wassen. Dankzij de intelligente doseertechnologie hoef je niet langer na te denken over de juiste hoeveelheid wasmiddel bij elke wasbeurt. Het systeem detecteert automatisch de benodigde hoeveelheid en voegt deze precies op het juiste moment toe. Dit zorgt niet alleen voor optimale resultaten, maar bespaart ook op de kosten van wasmiddel. Daarnaast beschikt de warmtepompdroger over een zelfreinigende condensor, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Je hoeft de condensor niet langer handmatig schoon te maken, wat zorgt voor een efficiënte werking en energiebesparing. Met verschillende programma's en instellingen kun je de droger aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Kortom, met de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270NL SelfCleaning haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wasmachine en droger in huis, die je wasgoed keer op keer perfect schoon en droog maken.

Pluspunten
  • Je wast en droogt grote hoeveelheden wasgoed energiezuinig met deze set van wasmachine en droger. Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. De SelfCleaning Condenser van de droger spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de droger energiezuinig blijft.

Minpunten
  • De wasmachine beschikt niet over de PowerSpeed 59', waarmee je een halve belading binnen één uur schoon kunt wassen. De wasdroger heeft geen IntelligentDry technologie om je droogprogramma aan te passen op het wasprogramma.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,2 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 64,8 cm

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A++.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N kan via de app bediend worden: Nee.