Siemens WG44G207NL

  • Home
  • Siemens WG44G207NL

Siemens WG44G207NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG44G207NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG44G207NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG44G207NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Siemens WG44G207NL

De Siemens WG44G207NL is een wasmachine die extra stil wast dankzij de koolborstelloze iQdrive motor. Met een geluidsniveau van maximaal 70 decibel heb je minder last van lawaai, waardoor je de wasmachine zelfs kunt gebruiken wanneer je thuiswerkt of slaapt. Bovendien is deze wasmachine zeer energiezuinig met energieklasse A, waardoor je over de levensduur van het apparaat tot wel € 290,- kunt besparen op je energiekosten. Naast de energiezuinigheid biedt deze wasmachine ook ruimte en gemak. Met een vulgewicht van 9 kilogram is hij geschikt voor zowel grote als kleine huishoudens. Je hebt dus genoeg ruimte voor het wassen van bijvoorbeeld dekbedovertrekken en badlakens. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over eventuele lekkages, dankzij de AquaStop waterbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de watertoevoer automatisch wordt afgesloten bij een lekkage, waardoor je je wasmachine zonder zorgen op je eikenhouten vloer kunt plaatsen. De dubbelwandige slang zorgt er bovendien voor dat het water wordt opgevangen wanneer de buitenslang knapt, waardoor je ook hiermee extra bescherming hebt. Kortom, de Siemens WG44G207NL is een stille, energiezuinige en ruime wasmachine met handige functies zoals AquaStop waterbeveiliging en een dubbelwandige slang. Hierdoor kun je efficiënt en zorgeloos je was doen, terwijl je ook nog eens.

Pluspunten
  • Dankzij AquaStop waterbeveiliging ben je extra beschermd tegen lekkage. Met varioSpeed was je tot wel 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Je hebt geen toegang tot intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je bedient de wasmachine niet met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G207NL

Siemens WG44G207NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,6 cm

Siemens WG44G207NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WG44G207NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WG44G207NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG44G207NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG44G207NL kan via de app bediend worden: Nee.