Siemens WG44G107NL

  • Home
  • Siemens WG44G107NL

Siemens WG44G107NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG44G107NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG44G107NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG44G107NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Siemens WG44G107NL

De Siemens WG44G107NL is een innovatieve wasmachine die moeiteloos hardnekkige vlekken verwijdert, zoals rode wijn en olie. Dankzij het geavanceerde anti-vlekkensysteem past de wasmachine automatisch het wasprogramma aan op het type vlek, zodat je kleding weer stralend schoon wordt. Of je nu net hebt genoten van een avondje gourmetten of een speciaal shirt wilt opfrissen, deze wasmachine staat altijd voor je klaar. Met een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram biedt de Siemens WG44G107NL voldoende ruimte voor grote ladingen wasgoed. Je kunt nu al je beddengoed in één keer wassen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Bovendien heeft deze wasmachine een energieklasse A, waardoor je op de lange termijn maar liefst tot € 290,- kunt besparen op je energiekosten. Dit betekent dat je niet alleen milieuvriendelijk bent, maar ook je portemonnee spaart. Naast het verwijderen van vlekken, biedt de Siemens WG44G107NL ook speciale programma's voor verschillende soorten kledingstukken, zoals overhemden, wol en katoen. En als je haast hebt, kun je gebruik maken van de varioSpeed functie, waarmee je tot wel 60% sneller kunt wassen. Zo zijn je overhemden altijd op tijd schoon, zelfs als je op het laatste moment een belangrijke afspraak hebt. Dankzij de slimme iSensoric sensoren verbruikt deze wasmachine nooit meer water en energie dan nodig is, waardoor je.

Pluspunten
  • Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. - The anti-stain system removes the most common stains, such as oil and red wine. Je wast met varioSpeed tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. - Je wast met varioSpeed tot 60% sneller met dezelfde wasresultaat. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A. - Een zeer zuinige wasmachine met een energieklasse A.

Minpunten
  • Beschik niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je bedient de wasmachine niet met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G107NL

Siemens WG44G107NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Siemens WG44G107NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WG44G107NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Siemens WG44G107NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG44G107NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG44G107NL kan via de app bediend worden: Nee.