Siemens WG44G005NL

  • Home
  • Siemens WG44G005NL

Siemens WG44G005NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG44G005NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG44G005NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG44G005NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Siemens WG44G005NL

Met de Siemens WG44G005NL wasmachine bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Dankzij de varioSpeed functie wordt je was tot wel 60% sneller schoon. Of je nu katoenen kleding of delicate stoffen wilt wassen, deze machine past het programma aan op jouw behoeften. En het beste van alles is dat je de wasmachine kunt aanzetten terwijl je rustig televisie kijkt, want de koolborstelloze iQdrive motor zorgt voor een stille werking. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je een grote hoeveelheid wasgoed in één keer wassen. Of je nu een groot of klein huishouden hebt, deze trommel biedt voldoende ruimte voor al je beddengoed. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over verspilling van water en energie, dankzij de iSensoric sensoren die het programma aanpassen op de belading in de trommel. Hierdoor was je niet meer dan nodig is en bespaar je op je water- en energieverbruik. Met een energieklasse A is deze wasmachine zeer energiezuinig en draagt bij aan het verminderen van je energierekening. Gemiddeld kun je tot wel € 290,- besparen over de levensduur van de machine. Dus naast het feit dat je kleding stralend schoon wordt, draag je ook nog eens bij aan een duurzame levensstijl.

Pluspunten
  • Je hebt minder last van trillingen en lawaai dankzij de koolborstelloze iQdrive motor. Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. De wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A.

Minpunten
  • Je hebt geen intelligentDosing om automatisch je wasmiddel en wasverzachter te doseren. Je kunt de wasmachine niet bedienen via een app.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G005NL

Siemens WG44G005NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Siemens WG44G005NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WG44G005NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Siemens WG44G005NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG44G005NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG44G005NL kan via de app bediend worden: Nee.