Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

  • Home
  • Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,8 cm

Omschrijving van Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing maakt het doseren van wasmiddel voor 9 kilogram wasgoed volledig automatisch. Dit betekent dat je de hele week door was kunt verzamelen en ervoor kunt zorgen dat je kleding langer mooi blijft, omdat je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel toevoegt. Bovendien kun je energie besparen, zelfs als je maar een kleine was draait. Met de powerSpeed 59' functie kun je een halfvolle trommel binnen één uur schoonwassen. Met de handige Home Connect app kun je op afstand een programma kiezen voor je wasmachine uit de iQ700 serie. Je kunt de wasmachine dus eenvoudig koppelen aan je smartphone. Daarnaast is er de smartFinish stoomfunctie, ideaal voor mensen die niet van strijken houden. Met deze functie kun je tot wel 5 overhemden stomen en worden de meeste kreukels verwijderd. Dit bespaart je veel tijd en moeite bij het strijken. Als je vaak mors tijdens het eten, dan is de anti-vlekkenfunctie een uitkomst. Met deze functie kun je gemakkelijk olie, rode wijn en tomatensaus verwijderen uit je kleding. De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing is de perfecte wasmachine voor iedereen die op zoek is naar gemak, energiezuinigheid en optimale wasresultaten.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je binnen 59 minuten een halve belading schoon. Je bent sneller klaar met strijken dankzij de smartFinish stoomfunctie die kreukels vermindert.

Minpunten
  • De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,8 cm

Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A-20%.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing kan via de app bediend worden: Ja.