Siemens WG44B205NL

  • Home
  • Siemens WG44B205NL

Siemens WG44B205NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WG44B205NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WG44B205NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WG44B205NL

Merk

Siemens

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,8 cm

Omschrijving van Siemens WG44B205NL

De Siemens WG44B205NL (iQ700 serie) is een revolutionele wasmachine die het strijkwerk aanzienlijk vermindert dankzij de slimme smartFinish stoomfunctie. Met deze functie worden de meeste kreukels automatisch gladgestoomd, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig overhemden, t-shirts of linnen dragen en altijd op zoek zijn naar manieren om tijd te besparen. Met de handige Home Connect app kun je de wasmachine op afstand bedienen. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent van de status van je was. Zodra je was schoon is, ontvang je een melding op je smartphone. Dit maakt het plannen van je dag een stuk gemakkelijker, omdat je precies weet wanneer je de schone was uit de machine kunt halen. Naast de tijdbesparende functies, biedt de Siemens WG44B205NL ook een powerSpeed 59' programma. Hiermee kun je een halfvolle trommel binnen één uur schoon krijgen. Dit is ideaal voor momenten waarop je snel schone kleding nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je favoriete dekbedovertrek snel op tijd fris moet zijn voor het weekend. Bovendien beschikt deze wasmachine over een anti-vlekkenfunctie, waarmee vlekken zoals rode wijn, olie, gras en bloed effectief verminderd kunnen worden. Dus zelfs als er een bitterbal uit je hand glipt, kun je erop vertrouwen dat je kleding weer schoon zal zijn. Met de Siemens WG44B205NL haal je.

Pluspunten
  • Met de Home Connect-app kun je jouw wasmachine overal en altijd bedienen met je smartphone. Met het powerSpeed 59' snelprogramma was je een halve belading binnen 59 minuten schoon. Dankzij de smartFinish stoomfunctie, die kreukels vermindert, ben je sneller klaar met strijken.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. De stoomfunctie is niet geschikt om een muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44B205NL

Siemens WG44B205NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,8 cm

Siemens WG44B205NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Siemens WG44B205NL is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WG44B205NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A-20%.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WG44B205NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WG44B205NL kan via de app bediend worden: Ja.