Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

  • Home
  • Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

Merk

Siemens

Vulgewicht

10 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

D

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 65,4 cm

Omschrijving van Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

Met de Siemens WD4HU541NL kun je eenvoudig je wasgoed wassen en drogen in één apparaat. Deze automaat heeft een indrukwekkende wascapaciteit van 10 kilogram, waardoor je zelfs grote ladingen zoals dekens, handdoeken of gordijnen kunt wassen. Maar ook bij kleinere ladingen zorgt de beladingssensor ervoor dat de tijd en het energieverbruik automatisch worden aangepast aan jouw was. Zo bespaar je niet alleen tijd maar ook energie. Na het wassen kun je tot wel 6 kilogram natte was in dezelfde trommel drogen. En als je het non-stopprogramma instelt, begint het droogprogramma automatisch na het wassen. Maar dat is nog niet alles! Met het smartFinish programma kun je zelfs je favoriete overhemd opfrissen en kreukvrij maken. Dankzij stoom worden kreukels effectief verwijderd, waardoor je kleding er altijd netjes uitziet. En voor de avonturiers onder ons is er zelfs een speciaal Outdoor programma. Dit programma zorgt ervoor dat je wandelkleding grondig wordt gereinigd en tegelijkertijd waterdicht blijft. Zo kun je zonder zorgen genieten van je volgende avontuur in de natuur. Kortom, met de Siemens WD4HU541NL haal je een veelzijdige wasmachine en droger in huis die aan al jouw behoeften voldoet.

Pluspunten
  • Met Wash&Dry 60' kun je een aantal kledingstukken in één uur zowel wassen als drogen. Dankzij de smartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken. Met de Home Connect app kun je je was-droogcombinatie overal en altijd bedienen met je smartphone.

Minpunten
  • Heeft geen automatisch vlekkenverwijderingssysteem voor de meestvoorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Heeft geen intelligentDosing voor automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter.

Veelgestelde vragen over Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 65,4 cm

Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg heeft een vulgewicht van 10 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse D.

De algemene wasprogramma’s van Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg kan via de app bediend worden: Ja.