Samsung WW90TA049AE EcoBubble

  • Home
  • Samsung WW90TA049AE EcoBubble

Samsung WW90TA049AE EcoBubble

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW90TA049AE EcoBubble voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW90TA049AE EcoBubble. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW90TA049AE EcoBubble

Merk

Samsung

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 63,5 cm

Omschrijving van Samsung WW90TA049AE EcoBubble

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is een zeer energiezuinige wasmachine uit de 5000-serie. Met energieklasse A kun je grote ladingen kleding en beddengoed wassen zonder je zorgen te maken over het verbruik van water en energie. Maar ook als je een kleiner huishouden hebt, past de beladingssensor automatisch het programma aan, zodat je nooit meer verbruikt dan nodig is. Met het speciale programma 'hygiënisch stomen' kun je zelfs je favoriete pyjama grondig schoonmaken. Dit programma verwijdert bacteriën, allergenen zoals dierenharen en pollen, met behulp van stoom. Daarnaast maakt de EcoBubble techniek het mogelijk om op een lage temperatuur schoon te wassen, waardoor je favoriete outfit langer mooi blijft. Het wasmiddel wordt gemengd met water en gelijkmatig over je kleding verspreid, waardoor het schuim beter doordringt in de vezels van je was en zelfs hardnekkige vlekken verwijdert. Met de Samsung WW90TA049AE EcoBubble hoef je nooit meer te twijfelen aan de schoonheid en frisheid van je kleding. Dankzij de geavanceerde technologieën en slimme functies wordt wassen een eenvoudige en efficiënte taak. Daarnaast draag je ook bij aan een beter milieu, want deze wasmachine is niet alleen energiezuinig, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Kies voor de Samsung WW90TA049AE EcoBubble en geniet van schone en frisse kleding, elke dag weer.

Pluspunten
  • EcoBubble maakt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon door gebruik te maken van schuimbellen. Het Steam Wash programma zorgt voor extra hygiëne door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Beschikt niet over Autodose, waardoor je zelf handmatig je wasmiddel doseert. De wasmachine kan niet worden bediend met een app op afstand.

Veelgestelde vragen over Samsung WW90TA049AE EcoBubble

Samsung WW90TA049AE EcoBubble kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 63,5 cm

Samsung WW90TA049AE EcoBubble heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW90TA049AE EcoBubble is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Samsung WW90TA049AE EcoBubble heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW90TA049AE EcoBubble is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Samsung WW90TA049AE EcoBubble kan via de app bediend worden: Nee.