Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

  • Home
  • Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Merk

Samsung

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive uit de 8000 serie is een wasmachine die je eenvoudig op afstand kunt bedienen met behulp van de SmartThings app. Of je nu benieuwd bent of het wasprogramma al klaar is terwijl de wasmachine op zolder staat, of gewoonweg op de hoogte wilt blijven van de status van je was, met slechts een blik op je telefoon kun je zien of je was klaar is om op te hangen. Deze wasmachine heeft een ruime inhoud van 9 kilogram, waardoor het geschikt is voor grote ladingen zoals kleding van de hele week of een hele stapel beddenlakens. Met maar liefst 23 verschillende programma's tot je beschikking, waaronder een handige stoomfunctie om je was hygiënisch op te frissen, biedt deze wasmachine een scala aan mogelijkheden om aan al je wasbehoeften te voldoen. Dankzij de AI Wash functie doseert de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, zodat je nooit te veel gebruikt en je kleding langer mooi blijft. Bovendien beschikt deze wasmachine over een bijzondere functie: de speciale plaat achter in de Q-drum trommel draait in tegengestelde richting van de trommel. Hierdoor wordt de wastijd tot wel 50% verkort en wordt het energieverbruik met maar liefst 20% verminderd. Kortom, de Samsung WW90T986ASH QuickDrive is de ideale wasmachine voor wie op zoek is naar gemak, efficiency en een uitstekende waservaring.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je je kleding extra efficiënt en tot 2 keer sneller schoon dan normaal. AI Wash doseert automatisch je wasmiddel dankzij de troebelheidssensor, die kan zien hoe vuil je was is. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash-deur, zelfs als de trommel al draait.

Minpunten
  • Heeft geen trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash kan via de app bediend worden: Ja.