Samsung WW90T554AAE Addwash

  • Home
  • Samsung WW90T554AAE Addwash

Samsung WW90T554AAE Addwash

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW90T554AAE Addwash voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW90T554AAE Addwash. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW90T554AAE Addwash

Merk

Samsung

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 55 cm

Omschrijving van Samsung WW90T554AAE Addwash

De Samsung WW90T554AAE uit de 5000-serie is een innovatieve wasmachine waarmee je gemakkelijk je was kunt doen, zelfs als je niet thuis bent. Met de handige smartphone- of tabletbediening kun je op afstand zien hoelang het wasprogramma nog duurt, zodat je je tijd efficiënt kunt indelen. Met een ruime vulcapaciteit van 9 kilogram kun je grote ladingen wasgoed, zoals beddengoed of handdoeken, in één keer schoonmaken. Deze wasmachine biedt maar liefst 22 verschillende programma's, zodat je altijd de juiste instellingen kunt kiezen voor verschillende soorten kleding, zoals wol, beddengoed en overhemden. Daarnaast zorgt de Steam Wash functie ervoor dat je kleding extra hygiënisch schoon wordt. Het speciale 'hygiënisch stomen' programma voegt stoom toe tijdens het wassen, waardoor allergenen en bacteriën worden verwijderd en je minder last hebt van huidirritatie. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de speciale AddWash deur. Hiermee kun je op elk moment vergeten was toevoegen, zelfs tijdens het wasprogramma. Dus als je die ene verloren sok vindt nadat de machine al draait, kun je deze gemakkelijk toevoegen zonder het hele programma te onderbreken. Met de Samsung WW90T554AAE Addwash wordt je wasroutine niet alleen efficiënter, maar ook flexibeler en gemakkelijker.

Pluspunten
  • Voeg vergeten wasgoed toe door middel van de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Het Steam Wash programma reinigt extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over Samsung WW90T554AAE Addwash

Samsung WW90T554AAE Addwash kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 55 cm

Samsung WW90T554AAE Addwash heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW90T554AAE Addwash is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Samsung WW90T554AAE Addwash heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW90T554AAE Addwash is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Samsung WW90T554AAE Addwash kan via de app bediend worden: Ja.