Samsung WW90T534AAW Autodose

  • Home
  • Samsung WW90T534AAW Autodose

Samsung WW90T534AAW Autodose

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW90T534AAW Autodose voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW90T534AAW Autodose. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW90T534AAW Autodose

Merk

Samsung

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 63,5 cm

Omschrijving van Samsung WW90T534AAW Autodose

De Samsung WW90T534AAW uit de 5000-serie zorgt altijd voor de juiste dosering van wasmiddel en wasverzachter dankzij Autodose. Dit betekent dat je nooit te veel wasmiddel gebruikt, waardoor je kleding langer mooi blijft. Met een vulgewicht van 9 kilogram heeft deze wasmachine een ruime trommel, waarmee je grote hoeveelheden was in één keer kunt wassen. Voor een grondige reiniging van bijvoorbeeld beddengoed, ondergoed of handdoeken kun je gebruik maken van het hygiënische stoomprogramma. Dit programma verwijdert bacteriën en allergenen tijdens het wassen met stoom, waardoor je minder last hebt van allergieën zoals huisstofmijt of dierenharen. Daarnaast kun je de wasmachine eenvoudig koppelen aan je smartphone of tablet via SmartThings. Hierdoor kun je vanaf je telefoon een keuze maken uit je favoriete wasprogramma's. Met de Samsung WW90T534AAW Autodose wordt het wassen van je kleding een stuk gemakkelijker en efficiënter. Dankzij de automatische dosering hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van te veel wasmiddel, waardoor je kleding langer mooi blijft. Daarnaast biedt de ruime trommel genoeg ruimte voor grote hoeveelheden was, zodat je minder vaak hoeft te wassen. Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor een grondige reiniging en verwijdert bacteriën en allergenen, waardoor je kunt genieten van schone en.

Pluspunten
  • Autodose doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram doe je meer was in één keer. Autodose doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, zodat je wasgoed langer mooi blijft. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch doordat het allergenen en bacteriën verwijdert met stoom. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je in één keer meer was doen.

Minpunten
  • Er is geen AddWash-deur aanwezig om vergeten was toe te voegen. Er is geen QuickDrive-functie om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW90T534AAW Autodose

Samsung WW90T534AAW Autodose kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 63,5 cm

Samsung WW90T534AAW Autodose heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW90T534AAW Autodose is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Samsung WW90T534AAW Autodose heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW90T534AAW Autodose is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Samsung WW90T534AAW Autodose kan via de app bediend worden: Ja.