Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

  • Home
  • Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

Merk

Samsung

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 68 cm

Omschrijving van Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash, onderdeel van de 8000 serie, is een innovatieve wasmachine die jouw waservaring naar een nieuw niveau tilt. Deze energiezuinige machine verkort de wastijd tot wel 50% dankzij de geavanceerde QuickDrive technologie. Met de Q-Drum trommel, uitgerust met een unieke ronddraaiende plaat achterin, beweegt je wasgoed in verschillende richtingen en wordt het sneller en grondiger gereinigd. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook tot wel 20% energie! De Samsung WW80T956ASE biedt maar liefst 22 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor vlekken, outdoorkleding en zelfs wol. Dus geen zorgen meer over het wassen van je favoriete wollen trui, deze machine zorgt ervoor dat je dit met een gerust hart kunt doen. Daarnaast beschikt deze wasmachine ook over een handige stoomfunctie, waarmee je je kleding hygiënisch kunt reinigen. Met de unieke AddWash functie hoef je nooit meer te balen als je nog een verloren sok vindt nadat de wasmachine al draait. Via het kleine klepje in de deur voeg je eenvoudig extra wasgoed toe, zonder het lopende programma te hoeven pauzeren. Zo blijft je was altijd compleet en hoef je nooit meer een aparte wasbeurt te draaien. Kortom, de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash is de perfecte wasmachine voor wie op zoek is naar snelheid, efficiëntie en gebruiksgem.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je je kleding extra zuinig en tot 2 keer sneller schoon dan normaal. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Met de SmartThings-app bedien je je wasmachine waar en wanneer je maar wilt met je smartphone.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose, dus moet je zelf je wasmiddel handmatig doseren.

Veelgestelde vragen over Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 68 cm

Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash kan via de app bediend worden: Ja.